search
ΔΕΥΤΕΡΑ 25.08.2025 12:14
MENU CLOSE

Καναδάς: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στο αεροδρόμιο του Βανκούβερ (Video)

10.05.2021 07:59
police_canada_new

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς στο διεθνές αεροδρόμιο του Βανκούβερ στον Καναδά ανέφερε χθες, Κυριακή, στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Vancouver Sun.

Η αστυνομία αναζητεί «έναν ή περισσότερους» υπόπτους για τη δολοφονία στο αεροδρόμιο, στο Ρίτσμοντ, στη Βρετανική Κολομβία, κατά τις πληροφορίες του δικτύου CBC News.

Το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι φερόμενοι ως δράστες του φόνου βρέθηκε καμένο, ανέφερε η Sun, σύμφωνα με τις πληροφορίες της οποίας το θύμα ήταν μέλος συμμορίας του οργανωμένου εγκλήματος.

Το αεροδρόμιο διαβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με την αστυνομία, ότι το συμβάν έχει λάβει τέλος και ότι η λειτουργία του συνεχίζεται κανονικά και «με ασφάλεια».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25.08.2025 12:13