search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:10
MENU CLOSE

Νεϊμάρ: Χάλασε η συμφωνία με τη Nike – Καταγγελία για σεξουαλική βία σε υπάλληλό της

28.05.2021 17:04
neymar-new

Η Nike αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Παρί, ύστερα από καταγγελία εναντίον του ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε υπάλληλο της εταιρίας.


Η Nike όπως είπε έφτασε σε αυτήν την απόφαση πολλών εκατομμυρίων ευρώ επειδή ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές που διερευνούν το περιστατικό.


Η Χίλαρι Κρέιν, η νομικός σύμβουλος της εταιρίας με μια λιτή ανακοίνωση τόνισε: «Η Nike έληξε τη συνεργασία με τον αθλητή επειδή αρνήθηκε να συνεργαστεί στην έρευνα, μετά τις αξιόπιστες κατηγορίες για κακοποίηση μιας υπαλλήλου. Θα ήταν απρεπές εκ μέρους μας να κατηγορήσει κάποιον χωρίς να έχει στοιχεία».


Η καταγγελία έγινε από υπάλληλο της εταιρίας η οποία είχε πει πως ο Νειμάρ προσπάθησε να την εξαναγκάσει να του κάνει στοματικό έρωτα και να συνευρεθεί μαζί του σε δωμάτιο ξενοδοχείου.


Από την πλευρά του ο Νεϊμάρ διέψευσε το γεγονός και αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις Αρχές, με τους εκπροσώπους του να δηλώνουν: «Ο Νεϊμάρ θα υπερασπιστεί τον εαυτό του κόντρα στις αβάσιμες αυτές επιθέσεις σε περίπτωση που η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα».

Ειδήσεις σήμερα

Αμπελόκηποι: Ληστεία σε αποθήκη με λεία κοσμήματα αξίας 2 εκατ. ευρώ

Ο παρτιζάνος που οι ναζί κρέμασαν με τα χέρια ανοιχτά – Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία

Χανιά: Σπαραγμός στην κηδεία της 11χρονης – «Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι δίπλα σου» μονολογούσε ο πατέρας της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:10