search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:50
MENU CLOSE

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Τον σκότωσε το πάθος του για τα περιστέρια; (Video)

16.09.2021 16:54
ivkovic-new

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει μια φημολογία ότι ο «σοφός» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο προπονητής Ντούσαν Ίβκοβιτς, πέθανε από το μεγάλο του πάθος, τα περιστέρια. Όλα ξεκίνησαν από τον παλιό προπονητή της Παρτιζάν Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, ο οποίος μιλώντας στη σερβική τηλεόραση για τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς, αποκάλυψε πως ο Ντούντα μολύνθηκε από τα περιστέρια του.

Το πάθος του Ντούντα εκτός από το μπάσκετ ήταν τα περιστέρια. Είχε μεγάλους περιστερώνες και εξέτρεφε και εκπαίδευε αυτά τα πουλιά. Ήταν το ησυχαστήριο του και με αυτό ηρεμούσε. Μάλιστα σε μια παλιότερη συνέντευξη του ο μεγάλος προπονητής του Ευρωπαϊκού μπάσκετ είχε αναφερθεί στα περιστέρια του:

«Είναι οικογενειακή ρίζα. Ο σπουδαίος φυσικός Νίκολα Τέσλα ήταν θείος της μητέρας μου. Ξέρω ότι στα δωμάτια που ζούσε είχε πάντοτε ζευγάρια περιστέρια. Είναι τρομερό πάθος, είναι τρέλα. Δουλεύω με επιλογές ειδών, τα ζευγαρώνω. Σήμερα, στον τρελό κόσμο που ζούμε, στο στρες, εμένα με λυτρώνει να ασχοληθώ τον ελάχιστο χρόνο που έχω ελεύθερο με τα περιστέρια μου».

Ο Βουγιόσεβιτς πάντως είπε συγκεκριμένα: «Ήξερα ότι είχε κάποια προβλήματα, ότι μολύνθηκε από τα περιστέρια τα οποία ήταν το μεγάλο του πάθος. Επίσης ξέρω ότι είχε κάποια προβλήματα με έρπη. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το αύριο. Είναι ένας δαίμονας που λέγεται ‘αύριο’ »και συνέχισε: «Όταν έρχονται στιγμές σαν αυτή, συνειδητοποιείς το μεγαλείο του και όλα όσα έκανε για τα οποία θα τον θυμόμαστε. Η δουλειά του θα μείνει για πάντα ανεξαρτήτως του χρόνου. Η ψυχική του δύναμη μας έκανε όλους να πιστεύουμε ότι μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα. Ό,τι έκανε το έκανε με προσήλωση. Από τα περιστέρια μέχρι την Εθνική ομάδα και την προπονητική του καριέρα. Είμαστε πιο φτωχοί και πιο αδύναμοι χωρίς αυτόν».

Όταν ο «σοφός» ήταν μάλιστα προπονητής στην Αναντολού Εφές, στα γενέθλια του η ομάδα του είχε ετοιμάσει μια τούρτα την οποία στόλιζαν λευκά περιστέρια.

Διαβάστε επίσης:

myAADE: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα που αντικαθιστά το Taxisnet

«Εθνικάρας»: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μαντζουράνη (Photos)

Οικονόμου προειδοποιεί Μπογδάνο: «Ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα γίνουν ανεκτά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:49