search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:10
MENU CLOSE

Σπίρτζης: Υπερέβαλε εαυτόν σε… αντιπολίτευση – Κατηγόρησε τον Μητσοτάκη για τη γυναικοκτονία στην Ρόδο

23.09.2021 12:46
Σπίρτζης: Καλό τριήμερο και να αποφεύγετε δημόσιους χώρους που κυκλοφορεί η ομάδα ΔΡΑΣΗ  - Media

Το παράκανε σε αντιπολίτευση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης. Ούτε λίγο, ούτε πoλύ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι αυτός φταίει για την γυναικοκτονία στη Ρόδο.

Ειδικότερα ο Χρήστος Σπίρτζης, έκανε μία ανάρτηση στο Twitter η οποία προκαλεί αίσθηση και είχε σαν αποτέλεσμα πολλές αντιδράσεις στα social media.

«Μια ακόμη γυναίκα σκοτώθηκε … αφήνοντας την ανασφάλεια να περιδιαβαίνει τις ψυχές των συμπολιτών μας, σε όλη τη χώρα. Πόσες ακόμη πρέπει να θυσιαστούν για να αντιληφθούν ότι η πολιτική Μητσοτάκη πρέπει να αλλάξει

Στο σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο, απάντησε με αιχμηρό σχόλιο του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης.

«Χυδαία απόπειρα εκμετάλλευσης απο τον Χρ.Σπίρτζη μιας ανθρώπινης τραγωδίας. Δεν είναι η πρώτη φορά. O κατήφορος δεν έχει τέλος» ανέφερε ειδικότερα ο κ. Γαϊτάνης.

Διαβάστε επίσης

Πολιτική Προστασία: Την πρώτη τους μάχη έδωσαν Στυλιανίδης – Τουρνάς

Υποψήφια βουλευτής η Μαρίνα Πατούλη;

Μπακογιάννης και Ιμάμογλου στην παράσταση της Μπελούτσι για τη Μαρία Κάλλας (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:07