ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:22
MENU CLOSE

Κώστας Μπακογιάννης: Έξαλλος με τον Κύρτσο - «Αιδώς Αργείοι»

25.10.2021 21:49

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο χρηστών των social media που επέκριναν τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Κύρτσο, για την ανάρτησή του για την Φώφη Γεννηματά.

— Kostas Bakoyannis (@KBakoyannis) October 25, 2021

Υπενθυμίζεται ότι ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της θανάτου της πολιτικού σε ηλικία μόλις 56 ετών, έγραψε ότι η μάχη της με τον καρκίνο «δημιουργεί ένα κύμα συμπάθειας που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό κεφάλαιο για το Κιν.Αλλ», εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά του στους οικείους της.

«Η αντοχή και η αξιοπρέπεια που έδειξε η Φώφη Γεννηματά στη μάχη με τον καρκίνο στέλνει κοινωνικά μηνύματα και δημιουργεί ένα κύμα συμπάθειας που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό κεφάλαιο για το Κιν.Αλλ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της», έγραψε ο Γιώργος Κύρτσος.

Το tweet του προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων, με τους χρήστες του twitter να επικρίνουν τον κυνισμό που υποδεικνύει ο υπολογισμός του πολιτικού οφέλους που ενδέχεται να προκαλέσει ο θάνατος από καρκίνο μιας νέας γυναίκας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:22
Exit mobile version