search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:44
MENU CLOSE

Δημοκράτες: Στην ίδια (ευρω)ομάδα με τον… Γιώργο Κύρτσο, ο Ανδρέας Λοβέρδος

26.03.2024 06:00
kyrtsos

Πάμε μία να δούμε τις εξελίξεις στον Κεντρώο χώρο και τα όσα συμβαίνουν στους «Δημοκράτες» του Ανδρέα Λοβέρδου. 

Σας θυμίζουμε ότι είχαμε γράψει ότι το κόμμα του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ θα είναι στην Ευρωομάδα του Μακρόν, το Renew. Η συμφωνία για συνεργασία είναι γεγονός από την προηγούμενη εβδομάδα. 

«Οι Δημοκράτες αγωνίζονται για μια ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη. Ο Ανδρέας Λοβέρδος φέρνει νέες προοπτικές στο πολιτικό τοπίο της Ελλάδας. Ούτε δεξιά ούτε αριστερά, είναι μια  κεντρώα κίνηση που συγκεντρώνει όλους τους μετριοπαθείς. Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία», έγραψε στα ελληνικά η Πρόεδρος του Renew στο Χ (πρώην twitter) Valérie Hayer. 

Το Renew είναι 3ο σε δύναμη κόμμα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, πίσω από το ΕΛΚ (Κεντροδεξιά) και τους Σοσιαλδημοκράτες. Θυμίζουμε ότι στο Renew  εντάχθηκε και ο Γιώργος Κύρτσος όταν διεγράφη από ΝΔ και Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Με λίγα λόγια Κύρτσος και Λοβέρδος είναι στην ίδια ευρωομάδα. 

Τη μεγαλύτερη ζημιά το Renew την έχει κάνει στους Σοσιαλδημοκράτες. Θα την κάνει και ο Λοβέρδος στο ΠΑΣΟΚ; Μένει να το δούμε. 

Διαβάστε επίσης:

Καταγγέλλει την ΕΡΤ η Έλενα Ακρίτα: Την «έκοψε» από τις παρελάσεις

ΣΥΡΙΖΑ για 25η Μαρτίου: Η διεκδίκηση για δικαιοσύνη, ισότητα, ελευθερία και κοινωνική ευημερία παραμένει ζώσα περισσότερο από ποτέ

25η Μαρτίου: Μητσοτάκης με Τριντό στην παρέλαση στο Μόντρεαλ (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:41