search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:08
MENU CLOSE

Γιώργος Κύρτσος: Η πρόβλεψη για τη συμμετοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην ευρωλίστα – «Δεν την προβάλλουν προσωρινά»

09.03.2024 14:52
asimakopoulou_kyrtsos

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου δεν προβάλλεται από την κυβέρνηση προσωρινά, αλλά αυτό δεν σημαίνει «ότι το Μαξίμου την έχει κόψει από την ευρωλίστα» επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) ο Γιώργος Κύρτσος.

Ο ευρωβουλευτής αναφέρει με σκωπτικό ύφος ότι η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου «έχει προσφέρει» και σημειώνει πως με «τέτοια αγωνιστικά εύσημα η Ασημακοπούλου θεωρεί ότι μπορεί να κάνει μαζική παραβίαση προσωπικών δεδομένων των ψηφοφόρων χωρίς να αντιμετωπίσει πολιτικές συνέπειες».

Ολόκληρη η ανάρτηση Κύρτσου:

«Δεν την προβάλουν προσωρινά την Ασημακοπούλου χωρίς αυτό να σημαίνει οτι Μαξίμου την έχει κόψει από την ευρωλίστα. Έχει “προσφέρει”. Μέχρι και μάρτυρας υπεράσπισης κατηγορούμενου για παιδεραστία έγινε για να ικανοποιήσει τον ηγέτη που ήθελε να προστατεύσει τον καταδικασθέντα για παιδεραστία βασικό σύμβουλό του. Με τέτοια αγωνιστικά εύσημα η Ασημακοπούλου θεωρεί ότι μπορεί να κάνει μαζική παραβίαση προσωπικών δεδομένων των ψηφοφόρων χωρίς να αντιμετωπίσει πολιτικές συνέπειες. Αριστεία ειδικού τύπου».

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Πιερρακάκης: Σε 18 μήνες θα λειτουργήσει το πρώτο μη κρατικό πανεπιστήμιο στην Ελλάδα

Ζωρζέτα Λάλη: Η επιτήδεια συνεργάτιδα του Ράιχνεμπακ και οπαδός της Αχτσιόγλου που θέλει την έδρα του Κασσελάκη

Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι στον Κυριάκο Μητσοτάκη για «τη γενναία επίσκεψη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:59