search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:51
MENU CLOSE

Ο Κύρτσος είδε «πολιτικό κεφάλαιο για το ΚΙΝΑΛ» στον τρόπο που χειρίστηκε τον καρκίνο η Γεννηματά – Οργή στο twitter

25.10.2021 17:11
kyrtsos_new

Οργή και πλήθος αρνητικών σχολίων από χρήστες του twitter έχει προκαλέσει tweet του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της θανάτου της πολιτικού σε ηλικία μόλις 56 ετών, έγραψε ότι η μάχη της με τον καρκίνο «δημιουργεί ένα κύμα συμπάθειας που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό κεφάλαιο για το Κιν.Αλλ», εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά του στους οικείους της.

«Η αντοχή και η αξιοπρέπεια που έδειξε η Φώφη Γεννηματά στη μάχη με τον καρκίνο στέλνει κοινωνικά μηνύματα και δημιουργεί ένα κύμα συμπάθειας που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό κεφάλαιο για το Κιν.Αλλ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της», έγραψε ο Γιώργος Κύρτσος.

Το tweet του προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων, με τους χρήστες του twitter να επικρίνουν τον κυνισμό που υποδεικνύει ο υπολογισμός του πολιτικού οφέλους που ενδέχεται να προκαλέσει ο θάνατος από καρκίνο μιας νέας γυναίκας.

Διαβάστε επίσης:

Επιφανειακός σεισμός «ταρακούνησε» την Αθήνα – Στο ΟΑΚΑ το επίκεντρο

Μπαλάσκας για Πέραμα: Κρατάνε τα παιδιά στη ΓΑΔΑ σαν να είναι κακούργοι (video)

Πέραμα – Κατερινόπουλος: Έλεος, δεν είχαμε τρομοκράτες – Δεν κινδύνευσε η ζωή των αστυνομικών (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53