ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:41
MENU CLOSE

Λουκίδης για επίθεση σε Βασιλακόπουλο: «Υπήρχε στόχευση στο πρόσωπό του» (Video)

31.10.2021 13:54

Για τον προπηλακισμό σε βάρος του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα και την ευγενική παρατήρηση που εκείνος έκανε στους ιδιοκτήτες μίλησε στο Open ο πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας, Στέλιος Λουκίδης.

Από την ευγενική παρατήρηση στον προπηλακισμό

Αναφερόμενος στο περιστατικό στην ταβέρνα, ο κ. Λουκίδης περιέγραψε τι συνέβη. «Χθες, σε μία επίσκεψη που κάναμε το μεσημέρι στο πλαίσιο ενός συνεδρίου σε τοπική ταβέρνα, έγινε μία πολύ ευγενική παρατήρηση στο ότι έπρεπε να έχουν ελεγχθεί τα πιστοποιητικά εμβολιασμού – γιατί παρατηρήσαμε ότι δεν ελέγχονταν. Τότε υπήρξε μία πολύ έντονη αντίδραση από την πλευρά των ιδιοκτητών. Θα μπορούσαν με ευγένεια να απαντήσουν. Αντέδρασαν πάρα πολύ έντονα. Δεν έγινε έλεγχος».

Επιβεβαίωσε πως αυτός ήταν  που «πολύ ήρεμα και πολύ ευγενικά» έκανε την παρατήρηση και ανέφερε για τον κ. Βασιλακόπουλο ότι απλά μετά «υπήρχε μία έντονη αντιπαράθεση και υπήρχε καθαρά μία στόχευση απέναντι στο πρόσωπό του».

«Φαινόταν αυτό το πράγμα. Ειπώθηκαν πάρα πολύ άσχημα πράγματα από την πλευρά του προσωπικού και της ιδιοκτησίας. Ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που του αναλογεί. Και μια επιχείρηση θα πρέπει να προστατεύσει την πελατεία της», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωρικάκος για Πέραμα: Δεν πρόκειται να αφήσω ανυπεράσπιστους τους Έλληνες αστυνομικούς

Γυναικοκτονίες: «Πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς να το καταλάβει κανείς» – 163 εκατ. αναζητήσεις στη Google

Self test: Στο edupass.gov.gr από αύριο το αποτέλεσμα για μαθητές δημοσίων σχολείων (Photo)

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:37
Exit mobile version