ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:21
MENU CLOSE

Τζένη Μπότση για MeToo: Έπρεπε να βγει η Μπεκατώρου για να ξυπνήσω (Video)

12.12.2021 18:48

Για την απόφασή της να καταγγείλει γνωστό ηθοποιό για κακοποίηση και το ελληνικό #metoo αναφέρθηκε η Τζένη Μπότση υποστηρίζοντας πως «έπρεπε να βγει μια Σοφία Μπεκατώρου για να ξυπνήσω».

«Ο καθένας θα μιλήσει όποτε μπορεί. Εμένα μου πήρε πολλά χρόνια γιατί έπρεπε να βγει μια Σοφία Μπεκατώρου για να ξυπνήσω. Ο καθένας θα βγει να μιλήσει όποτε μπορεί, δεν θα πιέσω κανέναν», πρόσθεσε στη συνέχεια υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα της πρωτοβουλίας της Σοφίας Μπεκατώρου που παρακίνησε κι άλλους να καταγγείλουν παρόμοιες κακαποιητικές συμπεριφορές», συμπλήρωσε.

Η Τζένη Μπότση θυμήθηκε τον ρόλο της στο σίριαλ «Το Σημάδι του Έρωτα» και συγκινήθηκε μιας και είδε τον εαυτό της στο βίντεο «Η ατάκα με τον Κωστάκη και την χωριάτισσα έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές», σχολίασε.

«Δεν ξέρω αν θα συνεχιστούν οι συμπέθεροι και του χρόνου»

«Είχα δει την παράσταση, το γέλιο ήταν απίστευτο. Όταν με πήραν να παίξω ήταν μέσα στον εγκλεισμό και χάρηκα γιατί σκέφτηκα πως θα βγω από το σπίτι μου. Μου φαινόταν συγκινητικό να ξαναπαίξω σε σίριαλ των Ρέππα – Παπαθανασίου», είπε η Τζένη Μπότση για τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα».

«Το μακιγιάζ και το χτένισμα στον ρόλο είναι υπερβολικό, αλλά το χαίρομαι πολύ. Δεν μπερδεύω την προφορά του σίριαλ ευτυχώς στην πραγματική μου ζωή. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί του χρόνου, έχει γραφτεί και έχει γυριστεί. Έχουμε γυρίσει ήδη και το φινάλε», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. εγκληματική οργάνωση – Διέπραττε κλοπές σε όλη την Ελλάδα (Video)

ΗΠΑ-Aνεμοστρόβιλοι: Kωμοπόλεις στο Κεντάκι έχουν «εξαφανιστεί» – Τουλάχιστον 80 νεκροί μόνο σ’ αυτή την Πολιτεία

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Παρατράγουδα με ξύλο στον Ορχομενό – Πιάστηκαν στα χέρια οι εκπρόσωποι Παπανδρέου και Ανδρουλάκη

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:20
Exit mobile version