search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:17
MENU CLOSE

Ευρωλίστα ΣΥΡΙΖΑ: Φαραντούρης, Παππάς, Μπεκατώρου στην Αθήνα, Αυγέρη στην Κεντρική Μακεδονία

15.04.2024 09:59
syriza_ekloges_new

Αναλυτικά αποτελέσματα από την Κουμουνδούρου για τη χθεσινή προκριματική διαδικασία συγκρότησης του ευρωψηφοδελτίου δεν θα δοθούν.

Οι επιτελείς του Στέφανου Κασσελάκη και ο ίδιος ο πρόεδρος έχουν ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι αυτό δεν έχει νόημα. Θα ανακοινωθούν μόνο οι 35 που πρώτευσαν στις εκλογικές περιφέρειες κατά τις εσωκομματικές εκλογές. Αυτοί θα λάβουν και τις αντίστοιχες θέσεις στη λίστα. Πέντε θα επιλέξει ο ίδιος ο πρόεδρος και δύο είναι οι νυν ευρωβουλευτές.

Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτοί που πήγαν καλά και ξεχώρισαν στις χθεσινές εκλογές είναι ο Νίκος Φαραντούρης, ο Νίκος Παππάς, η Σοφία Μπεκατώρου στην περιφέρεια της Αττικής και η Δώρα Αυγέρη στην Κεντρική Μακεδονία.

Επίσης στην Αττική καλά πήγαν ο ο Μάριος Αθανασίου, ο Γιώργος Τσίπρας, ο Δημήτρης Παπανώτας, αλλά και ο Ευάγγελος Αντώναρος, o Δημήτρης Παπαδημητριάδης, Από τις γυναίκες ψηλά βρίσκονται η Τζένη Αρσένη, η Μυρτώ Κοροβέση, η Λυδία Βενέρη.

Στη Δυτική Ελλάδα πρώτευσε ο Πάνος Κουρουμπλής

Προφανώς όλοι αυτοί θεωρούνται δεδομένοι για το ευρωψηφοδέλτιο.

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζεται η κόντρα Γεωργιάδη-Ακρίτα: «Ελαφρότητα και προχειρότητα» – «Το ΚΥΣΕΑ δεν είναι #μετοΙσραηλ»

Επιλεκτικές ενημερώσεις

Τα… βραδύκαυστα drones του Ιράν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:13