search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:54
MENU CLOSE

Μαρόκο: Διασώθηκε ο 5χρονος από το πηγάδι – Η κατάσταση της υγείας του

05.02.2022 23:04
Rayan_new

Σώθηκε ο πεντάχρονος Ραγιάν στο Μαρόκο, ύστερα πολύωρη που έδωσαν οι διασώστες στο Μαρόκο για να βγάλουν ζωντανό το πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε μέσα στο πηγάδι την Τρίτη.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του μικρού Ραγιάν που συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη, με το κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης να είναι πολύ μεγάλο.

Ο πεντάχρονος στο Μαρόκο διασώθηκε ύστερα από πολύωρη μάχη που έδωσαν οι διασώστες για να τον βγάλουν ζωντανό αφού αυτός έπεσε μέσα σε πηγάδι την Τρίτη.

Η μετάδοση της επιχείρησης διάσωσης από πολλά μέσα ενημέρωσης της χώρας είχε προσελκύσει εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του ίντερνετ που παρακολουθούσαν εναγωνίως τις προσπάθειες για την τύχη του παιδιού.

Ο μαροκινός ποδοσφαιριστής και αστέρι της «Παρί Σεν Ζερμέν», Ασράφ Χακίμι, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επιχείρηση συνοδεύοντάς το κείμενο με emojis με μια ραγισμένη καρδιά και με χέρια σε στάση προσευχής. Από την πλευρά του, ο αλγερινός άσος της Μάντσεστερ, Ριγιάντ Μαχρέζ, ανάρτησε τη φωτογραφία του Ραγιάν στο Facebook με το hashtag «Μείνε Δυνατός».

Το ατύχημα του μικρού Ραγιάν έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση και πολλά είναι τα μηνύματα αλληλεγγύης που αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στο Twitter υπάρχει και το σχετικό hashtag #SaveRayan.

Διαβάστε επίσης:

Αντιφασιστική πορεία στον Εύοσμο: «Ούτε στα σχολεία, ούτε πουθενά. Έξω οι φασίστες από κάθε γειτονιά» (Photo | Video)

Πολωνία: Άφιξη τμημάτων της 82ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας των ΗΠΑ για την ενίσχυση του ΝΑΤΟ στην Αν. Ευρώπη (Photo)

Ελληνική ανακάλυψη: Πώς η κυτταρική γήρανση κάνει τον καρκίνο και τον κορωνοϊό πιο επιθετικούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:53