search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:45
MENU CLOSE

Στέφανος Τσιτσιπάς: Άνετη πρόκριση στα ημιτελικά του Ακαπούλκο

25.02.2022 09:21
TSITSIPAS_2211

Πραγματοποιώντας νέα μεγάλη εμφάνιση στο Ακαπούλκο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε εύκολη πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά.

Το εμπόδιο του Μάρκους Γκίρον δεν φάνηκε ικανό να σταματήσει την πορεία του Τσιτσιπά, ο οποίος χρειάστηκε 77′ για να κάμψει την αντίστασή του με 2-0 σετ (6-3, 6-4)

O Τσιτσιπάς ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του να πιστέψει ότι θα έχει αξιώσεις από το ματς και πανηγύρισε την πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελληνας πρωταθλητής έχει πάρει τρεις προκρίσεις στα ημιτελικά στα 4 τουρνουά που έχει συμμετάσχει μέσα στο 2022.

Ο Έλληνας, Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, συνέχισε δυναμικά την πορεία του στο τουρνουά και θα βρεθεί στα ημιτελικά για δεύτερη συνεχή χρονιά. Εκεί θα βρει απέναντί του τον Βρετανό (Νο12) Κάμερον Νόρι που επικράτησε του Γκόγιοβτσικ με 2-0 σετ.

Διαβάστε επίσης:

Conference League: Επική πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μίντιλαντ – Το παιχνίδι κρίθηκε στα πέναλτι

Euroleague: O Ολυμπιακός νίκησε την Αρμάνι με 67-58 και έκανε «άλμα» τετράδας

Ολυμπιακός: Είπε «αντίο» στο Europa League με βαριά ήττα από την Αταλάντα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:44