ΤΕΤΑΡΤΗ 15.10.2025 21:30
MENU CLOSE

Δικηγόρος Φιλιππίδη: «Θα έρθει στη δίκη ακόμα και με καροτσάκι» (Video)

20.03.2022 19:47

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται».

«Πάρα πολλές φορές διακόπτονται οι δίκες γιατί έχουν συσσωρευθεί λόγω covid και είμαστε αναγκασμένοι μέσα σε μία μέρα να έχουμε τρία και τέσσερα δικαστήρια. Εγώ έπρεπε να φύγω για να πάω στις φυλακές Κορυδαλλού όπου εκεί πέρα εκδικάζονταν μια άλλη υπόθεση, κακουργηματική και έπρεπε να αγορεύσω τη συγκεκριμένα ημέρα. Δεν χάθηκε ο κόσμος, μην τα μεγαλοποιούμε. Αυτή η δίκη θα διαρκέσει 6 με 7 μήνες, θα έχουμε πάνω από 15 με 20 διακοπές της δίκης. Το να μην ξεκίνησε στις 18 και να ξεκινήσει μετά από λίγες ημέρες καμία δικονομική βλάβη δεν υφίσταται κανένας», είπε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Κανείς μας δεν γνωρίζει τι θα γίνει αύριο. Αν ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι καλά στην υγεία του, την επόμενη φορά θα είναι παρών. Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι αν χρειαστεί ακόμα και με καροτσάκι θα είναι στο δικαστήριο γιατί θέλει να είναι παρών, να κοιτάξει τις μάρτυρες στα μάτια, να ακουστεί και η φωνή του, γιατί εδώ και οκτώ μήνες ακούγεται μόνο η φωνή των γυναικών. Θέλει να απολογηθεί, θέλει να θέσει ερωτήματα, θέλει να απαντήσει σε ερωτήσεις και από εκεί και πέρα η δικαιοσύνη θα κρίνει αν είναι ένοχος ή αθώος. Ο ίδιος δηλώνει αθώος και την ημέρα του δικαστηρίου που τον συνάντησα πριν, ήταν πολύ στεναχωρημένος που δεν κατάφερε να είναι παρών», συμπλήρωσε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι απαντά ψυχοθεραπεύτρια για την «ψυχρή» στάση της μητέρας (Video)

Εύβοια: Συναγερμός για τον απεγκλωβισμό μοναχών από τα χιόνια

Βόλος: 13χρονη προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή μετά από απόπειρα βιασμού – Συγκλονίζει το sms

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.10.2025 21:30
Exit mobile version