Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Νεκρή μέσα στη μονοκατοικία όπου διέμενε βρέθηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε, στη συμβολή των οδών Σκουντή και Μονής Παλιανής, στο κέντρο του Ηρακλείου.
Ειδικότερα, λίγο μετά τις 08:00, οι γείτονες αντιλήφθηκαν τους καπνούς που έβγαιναν από το σπίτι και ενημέρωσαν την Πυροσβεστική.
Άμεσα έσπευσαν στο σημείο δύο πυροσβεστικά οχήματα με εννέα άνδρες που επιχείρησαν και εντόπισαν την άτυχη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της.
Ασθενοφόρο με πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας.
Τα αιτία πρόκλησης της φωτιάς διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, ενώ στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής.
Διαβάστε επίσης:
Χανιά: Μεθυσμένοι «Γιάνκηδες» μπούκαραν σε δωμάτιο 14χρονης – Καταγγελία για απόπειρα βιασμού
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα κοινά στοιχεία και τα δύο σενάρια για τους θανάτους (video)
Daily Telegraph: Οι 10 εντυπωσιακές μυστικές «γωνιές» της Ελλάδας
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.