search
ΤΡΙΤΗ 21.04.2026 21:04
MENU CLOSE

Ένταση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Άνδρες πιάστηκαν στα χέρια στην ουρά συναλλάγματος

06.03.2026 12:50
aerodromio_elvenizelos_3009_3

Ένταση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης στον χώρο των αναχωρήσεων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν δύο άνδρες που περίμεναν στην ουρά για αλλαγή συναλλάγματος λογομάχησαν και στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά σε δεκάδες ταξιδιώτες, προκαλώντας αναστάτωση για λίγα λεπτά στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών κλιμακώθηκε γρήγορα, με αποτέλεσμα να υπάρξει σωματική σύγκρουση.

Στελέχη της ασφάλειας του αεροδρομίου έσπευσαν άμεσα, παρεμβαίνοντας για να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους και να αποκαταστήσουν την τάξη στον χώρο.

Όπως έγινε γνωστό, ο ένας από τους δύο άνδρες προσήχθη από τις αρχές ενώ φέρεται να κρατούσε σημαία του Ισραήλ.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης

Κως: Κόντρα για το θηριώδες ξενοδοχείο της Casa Coa που θα επιβαρύνει το κορεσμένο νησί – Η χωρίς λογική έγκριση από το ΥΠΕΝ

Τι τρέχει με την UNICEF; Σκιές για 2 προγράμματα 69 εκατομ. ευρώ

Εντοπισμός 361 μεταναστών ανοιχτά της Κρήτης – Μεταφέρθηκαν στη Γαύδο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.04.2026 21:03