Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Με ηλιοφάνεια και ζέστη θα πραγματοποιηθούν οι αυριανοί εορτασμοί της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, ενώ ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός και το Σαββατοκύριακο.
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, το Σάββατο και την Κυριακή τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι εναλλαγές ηλιοφάνειας και νεφώσεων, καθώς επίσης οι τοπικές ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί.
Θερμότερη ημέρα του τριημέρου θα είναι η Παρασκευή, με τις μέγιστες θερμοκρασίες να φτάνουν τοπικά στους 22-23 βαθμούς Κελσίου.
Το Σάββατο η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα θα σημειώσει μικρή πτώση, ενώ την Κυριακή θα επανέλθει στα επίπεδα της Παρασκευής. Μάλιστα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, περαιτέρω άνοδο αναμένεται να παρουσιάσει η θερμοκρασία μέχρι το τέλος του μήνα.
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 25 Μαρτίου σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός. Τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από -3 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 0 έως 21, στην Ήπειρο από 3 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 22 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 19 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 Μποφόρ και τοπικά, κυρίως στα Δωδεκάνησα, 6 Μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 Μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερες.
Διαβάστε επίσης:
Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακίστηκε ο 31χρονος δράστης για τον βιασμό της 18χρονης
Φάρσαλα: Εξαφανίστηκε για να μην μπει φυλακή ο ιερέας που υπεξαίρεσε 3,8 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.