ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:59
MENU CLOSE

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κυρίαρχο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ η καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

16.05.2022 19:17

H καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, αποτέλεσε ένα από τα βασικότερα θέματα στα ΜΜΕ της Βρετανίας.

Ενδεικτικά, η Daily Mail σχολιάζει πως ότι ο Έλληνας πιλότος ελικοπτέρου κρίθηκε ένοχος για την ανθρωποκτονία της νεαρής συζύγου του. Παράλληλα επισημαίνει ότι μετά τη δολοφονία ο δράστης «επινόησε ένα περίτεχνο σχέδιο» αναφορικά με το ότι η σύζυγός του δολοφονήθηκε από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι τους.

Μετά από δίκη έξι ημερών, οι τρεις δικαστές και οι ένορκοι έκριναν ότι ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπνιξε την 19χρονη Καρολάιν Κράουτς ενώ είχε σχεδιάσει το έγκλημα τις προηγούμενες ώρες.

Ο Αναγνωστόπουλος κρίθηκε ένοχος επίσης για τη δολοφονία του σκύλου της οικογένειας, της Ρόξυ. Υπενθυμίζεται πως την κρέμασε στην κουπαστή του σπιτιού τους, προσπαθώντας να σκηνοθετήσει ένα ψεύτικο σκηνικό ληστείας, επισημαίνει η Daily Mail.

Η Sun υπογραμμίζει ότι ο σύζυγος της Καρολάιν Κράουτς κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία της Βρετανίδας μητέρας μπροστά στο μωρό τους, καθώς και για προσπάθεια να παραπλανήσει τις Αρχές. Ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπνιξε την 20χρονη σύζυγό του πέρυσι τον Μάιο, πριν σκοτώσει με βάναυσο τρόπο τον σκύλο τους, Ρόξυ.

Το Skynews αναφέρει ότι ο Έλληνας πιλότος ελικοπτέρου, που προσπάθησε να ισχυριστεί ότι η Βρετανίδα σύζυγός του δολοφονήθηκε από ένοπλους ληστές στο σπίτι τους στην Αθήνα, καταδικάστηκε για τη δολοφονία της.

Διαβάστε επίσης

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στο ΔΝΤ για οικονομική στήριξη στρέφεται ο Ζελένσκι

Ρωσία: Τέλος εποχής για τα McDonald’s – Αποχωρούν οριστικά μετά από 32 χρόνια

Ακρίβεια: Θα μας κόψουν και το… σουβλάκι – Κοντεύει να γίνει είδος πολυτελείας (video)

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:59
Exit mobile version