search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:58
MENU CLOSE

Αντώνης Ρέμος: Θα τραγουδήσει σε φιλανθρωπικό Gala στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης

27.05.2022 20:43
remos_new

Ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανιστεί στο 11ο φιλανθρωπικό Gala «Blue Dream» στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του την ελίτ της ελληνοαμερικανικής κοινότητας στο gala, που θα έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί τον Αύγουστο.

Πρόκειται για την ετήσια γιορτή που διοργανώνει ο πατήρ Αλέξανδρος Καρλούτσος (Father Alex), στον χώρο δεξιώσεων της Ελληνορθόδοξης εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Τα Χάμπτονς, που βρίσκονται στο ανατολικό άκρο του Long Island, στη Νέα Υόρκη, είναι γεμάτα υπερπολυτελή ακίνητα, που ανήκουν σε πλούσιους Αμερικανούς.

Μεταξύ των διάσημων προσωπικοτήτων που διαθέτουν εξοχικές βίλες στην παραθαλάσσια περιοχή είναι η Τζένιφερ Λόπεζ και η Μπιγιόνσε, αλλά και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Ρίτσαρντ Γκιρ.

Διαβάστε επίσης

Επιδρομή των Φρουρών της Επανάστασης σε δύο πλοία με ελληνική σημαία στον Περσικό κόλπο – Διάβημα από το Υπουργείο Εξωτερικών (Video)

Όλγα Κεφαλογιάννη και Αλέξης Τσίπρας φωτογραφήθηκαν μαζί σε συναυλία

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς – Tο πρόγραμμα του ισχυρού άνδρα της Microsoft

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57