ΔΕΥΤΕΡΑ 06.10.2025 14:35
MENU CLOSE

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 73χρονος ασελγούσε επί δύο χρόνια σε 12χρονη - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

08.06.2022 20:45

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ασέλγειας 12χρονης από τον 73χρονο θείο της, ο οποίος, τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια, προέβαινε στη συγκεκριμένη πράξη σε βάρος της.

Σύμφωνα με το grtimes τo κορίτσι εκμυστηρεύτηκε τα ανωτέρω σε εκπαιδευτικό του σχολικού της περιβάλλοντος, κατά τη διάρκεια σχολικής διαδικασίας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής έρευνας, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 73χρονου ημεδαπού, έπειτα από καταγγελία για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία αφορά στα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους ή ενώπιόν τους και κατάχρηση ανηλίκων, κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 73χρονος άντρας, πρόσωπο του ευρύτερου συγγενικού περιβάλλοντος της ανήλικης, τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, σε οικία και αποθήκη που διατηρούσε στην περιοχή των Συκεών.

To κορίτσι εκμυστηρεύτηκε τα ανωτέρω σε εκπαιδευτικό του σχολικού της περιβάλλοντος, κατά τη διάρκεια σχολικής διαδικασίας την 07-06-2022.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».

Διαβάστε επίσης

Αττική Οδός: Θανατηφόρο τροχαίο στα διόδια της Παλλήνης με έναν νεκρό

Γιώργος Τράγκας: Δεσμεύτηκε και η περιουσία της συζύγου του – Στο μικροσκόπιο το πόθεν έσχες της Μαρίας Καρρά

Το μήνυμα του Μαρινάκη στους οπαδούς της Νότιγχαμ: «Το όριό μας είναι ο ουρανός»

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.10.2025 14:35
Exit mobile version