Δέσποινα Μοιραράκη: Την Τετάρτη η κηδεία του συζύγου της – Το συγκινητικό «αντίο» του γιου της στον πατριό του
Ανείπωτη θλίψη για την οικογένεια της Δέσποινας Μοιραράκη , μετά τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ στη συνέχεια φίλοι και συγγενείς θα βρεθούν στο Κοιμητήριο Γλυφάδας, για να πουν το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Κοντούλη.
Η συγκινητική ανάρτηση του γιου της Δέσποινας Μοιραράκη
Ο γιος της Δέσποινας Μοιραράκη, Τάσος θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσα από τα social media με λόγια που συγκινούν.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο Ιnstagram κοινές οικογενειακές φωτογραφίες με τη μητέρα του και τον Γιάννη Κοντούλη.
«Αγαπημένε μου captain και στήριγμα της μητέρας μου… Περάσαμε τόσο όμορφα μαζί… έπρεπε να φτάσω 35 χρονών για να καταλάβω ότι όλα τα όμορφα κρατάνε λίγο…. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας και στην οικογένειά μας… Καλό παράδεισο και να μας περιμένεις το μόνο σίγουρο σ’ αυτή τη ζωή είναι ότι θα τα ξαναπούμε…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Μοιραράκης στην λεζάντα της ανάρτησής του.
Διαβάστε επίσης:
Mad VMA 2022: Η απάντηση του dj Βαλεντίνο μετά τον σάλο για την… αόρατη κονσόλα! (video)