search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:59
MENU CLOSE

Στιβ Τζομπς: Ο Τζο Μπάιντεν τον τίμησε μετά θάνατον με το Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας

04.07.2022 18:46
steve_new

Μία σημαντική διάκριση μετά θάνατον έλαβε ο Στιβ Τζομπς, καθώς τιμήθηκε με το Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας από τον Τζο Μπάιντεν.

Ο αείμνηστος συνιδρυτής της Apple, ήταν μεταξύ των 17 ατόμων, που ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε, ως νικητές του Προεδρικού Μεταλλίου της Ελευθερίας.

«Το όραμα, η φαντασία και η δημιουργικότητά του οδήγησαν σε εφευρέσεις που άλλαξαν και συνεχίζουν να αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί ο κόσμος, καθώς και να μεταμορφώσουν τη βιομηχανία των υπολογιστών, της μουσικής, του κινηματογράφου και της ασύρματης επικοινωνίας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος.

Το Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας, πρόκειται να απονεμηθεί στις 7 Ιουλίου και θεωρείται η υψηλότερη τιμή για τον πολίτη της χώρας και ο Λευκός Οίκος δήλωσε, ότι οι παραλήπτες «Ενσαρκώνουν την ψυχή του έθνους».

Επιπλέον, απονέμεται σε άτομα, που έχουν κάνει υποδειγματική συνεισφορά στην ευημερία, στην ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών, στην παγκόσμια ειρήνη ή σε άλλες σημαντικές κοινωνικές, δημόσιες ή ιδιωτικές προσπάθειες.

Διαβάστε επίσης:

Ντίνα Κώνστα: Η τελευταία της επιθυμία και η σπάνια φωτογραφία από το 1966

Τραγωδία στην Κρήτη: Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο – Σε κρίσιμη κατάσταση 23χρονη

Πέτρος Φιλιππίδης: Βρέθηκαν τα 20.000 ευρώ για την εγγύησή του – Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:57