search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:26
MENU CLOSE

Kontra: Παρέμβαση αναρχικών στην εκπομπή της Γιάμαλη για τον Γιάννη Μιχαηλίδη (video)

13.07.2022 08:32
giamali_mixailidis

Παρέμβαση υπέρ του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης ομάδα αναρχικών στον «αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού Kontra την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η εκπομπή «Kontra24» με τη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη.

«Κυρίες και κύριοι με ενημερώνουν από το κοντρόλ, ότι έχει εισέλθει στον χώρο του Kontra μια συλλογικότητα η οποία επιθυμεί να κάνει μια παρέμβαση για τις 50 ημέρες απεργίας πείνας του κ. Γιάννη Μιχαηλίδη… Παρακαλώ τους κυρίους και τις κυρίες να περάσουν, να πουν αυτό που έχουν να πουν…», είπε η παρουσιάστρια, Αναστασία Γιάμαλη.

Η ομάδα των αναρχικών φώναξε συνθήματα υπέρ του απεργού πείνας, διάβασε ένα κείμενο συμπαράστασης και στη συνέχεια, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο, αποχώρησε με την δημοσιογράφο να ενημερώνει πως η παρέμβαση αυτή ήταν εκτός προγράμματος.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος έχει συμπληρώσει το απαιτούμενο από τον νόμο διάστημα (8,5 χρόνια) της ποινής του, ξεκίνησε απεργία πείνας μετά την απορριπτική πρόταση του εισαγγελέα για την αποφυλάκιση του υπό όρους.

Διαβάστε επίσης:

Google Doodle: Αφιερωμένο στο διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb

Τι αναφέρουν τα ποσοστά τηλεθέασης για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πολλά τα ανοικτά µέτωπα στον ΣΚΑΪ: Το ραντεβού µε τη Φαίη και η… «κοπτοραπτική» για το νέο πρόγραμμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:24