search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:43
MENU CLOSE

«Ασημένιος» στο Παγκόσμιο Στίβου ο Τεντόγλου! (Video)

17.07.2022 08:15
Ξανά πρωταθλητής Ευρώπης ο Τεντόγλου - «Πέταξε» στα 8.35 - Media

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατάφερε να κατακτήσει ακόμα ένα μετάλλιο στην καριέρα του. Ο πρωταθλητής από τα Γρεβενά έκανε πολύ καλό αγώνα στον τελικό του άλματος εις μήκος και με άλμα στα 8,32μ κατάφερε να φτάσει στην δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Έχοντας αφήσει πίσω το πρώτο του άλμα, που ήταν άκυρο, ο Έλληνας αθλητής «απάντησε» στο δεύτερο με 8,30μ που ήταν και το καλύτερο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ως τότε. Μάλιστα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, κάνοντας μεγάλα άλματα, με το καλύτερο να έρχεται στην 5η προσπάθειά του.

Εκεί έκανε 8,32 δείχνοντας πως «κλειδώνει» την πρώτη θέση. Όμως ο Γουάνγκ στην τελευταία του προσπάθεια έκανε εντυπωσιακό άλμα και με 8,36μ πήρε τα πρωτεία στην διαδικασία του τελικού. Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Έλληνα πρωταθλητή, που ήταν ο τελευταίος που θα πηδούσε στον τελικό του μήκους.

Όλοι περίμεναν το τελευταίο άλμα του Έλληνα πρωταθλητή. Εκείνος όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 8,36μ του Κινέζου, κάνοντας 8,20μ στην τελευταία του προσπάθεια, μένοντας εν τέλει, στην δεύτερη θέση.

Διαβάστε επίσης:

Φέντερερ: Οικογενειακές διακοπές στην Πάρο (Photo)

Πέθανε ο Γιώργος Κονδύλης

«Βόμβα» με Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:42