search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:05
MENU CLOSE

Άννα Φόνσου: «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, δεν θα παντρευόμουν ποτέ»

21.07.2022 13:06
anna-fonsoy-new

Για την προσωπική της ζωή μίλησε η Άννα Φόνσου, αναφερόμενη τόσο στον έρωτα όσο και την προδοσία.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Λοιπόν, η πρωταγωνιστρια του ελληνικού κινηματογράφου παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι και έχει αγαπήσει πολύ, έχει προδώσει και έχει προδοθεί.

«Έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί πολύ. Απλώς, πλέον δεν έχω αφήσει καθόλου χρόνο για την προσωπική μου ζωή. Όλοι οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου είναι φίλοι μου. Τους αγαπώ και με αγαπάνε.

Δεν με ενδιέφερε ποτέ η συντροφικότητα. Δεν με ενδιέφερε να ζω μαζί με έναν άνθρωπο. Ποτέ δεν ήθελα σύντροφο, πάντα ήθελα εραστή. Να ζω έντονα, με πάθος. Να είμαστε δυο ξεχωριστοί άνθρωποι που απλά περπατάνε μαζί.

Έχω προδοθεί και έχω προδώσει. Όλοι το έχουμε κάνει λίγο πολύ, απλά πολλοί δεν το παραδέχονται. Το πιο σημαντικό είναι να συγχωρούμε. Ποτέ δε κρατάω κακία γιατί για να ήμουν μαζί τους, σημαίνει ότι τους αγάπησα» ανέφερε μεταξυ άλλων, ενώ μιλώντας για τους τρεις γάμους και τα τρία της διαζύγιο υπογραμμίζει:

«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, δεν θα παντρευόμουν ποτέ. Δεν μου αρέσει ο γάμος γιατί όπως σου είπα, δεν θέλω ο άλλος να είναι συνέχεια μέσα στην καθημερινότητά μου. Χαίρομαι πάρα πολύ τους παντρεμένους με υπέροχες οικογένειες, αλλά εγώ δεν είμαι φτιαγμένη γι’ αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Ράντου για φωτιές: «Δεν παλεύονται άλλο οι καταστροφές μας»

Ο Άντονι Χόπκινς χόρεψε «Ζορμπά» (Video)

Ελεονώρα Μελέτη για τη φωτιά στην Πεντέλη: Περάσαμε μια δραματική νύχτα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:03