search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:02
MENU CLOSE

Κάιλι Τζένερ: «Ζαλίζουν» τα ετήσια έξοδά της – Πόσα χαλάει μέσα σε ένα μήνα

21.07.2022 20:54
jenner_new

Η Κάιλι Τζένερ έχει ξεφύγει (κυριολεκτικά) με τα ετήσια έξοδά της, την ώρα που η μητέρα και μάνατζέρ της, Κρις Τζένερ ανησυχεί πολύ.

Η μητέρα των αδερφών Καρντάσιαν και μάνατζέρ τους έχει πάψει να κάνει «τα στραβά μάτια» και πλέον, φροντίζει να βάζει τις κόρες της στη θέση τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Κάιλι Τζένερ, η οποία «τα άκουσε» από τη μητέρα της για τα εξωφρενικά ποσά που ξοδεύει σε ανούσια πράγματα στην καθημερινότητά της.

«Η Κάιλι ξοδεύει υπερβολικά πολλά χρήματα. Ειδικότερα αφού αγόρασε το τζετ, η Κρις χρειάστηκε οπωσδήποτε να της μιλήσει και να της πει να σταματήσει», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον των Καρντάσιαν στην Page Six.

Συγκεκριμένα, η Κάιλι Τζένερ χρησιμοποίησε το ιδιωτικό της τζετ για μια απόσταση 17 λεπτών, την οποία θα μπορούσε να είχε καλύψει με το αυτοκίνητό της μέσα σε 39 λεπτά.

«Η Κρις την προτρέπει να είναι πιο υπεύθυνη με τα χρήματά της, να κάνει σοφές επενδύσεις. Αλλά η Κάιλι είναι 24, έχει τη δική της εταιρεία και κάνει ό,τι θέλει», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της Κρις Τζένερ στην Page Six, με άλλη πηγή να διαφωνεί λέγοντας πως: «Η Κάιλι ήταν πάντοτε υπεύθυνη. Μπορεί να είναι νέα, αλλά στην καρδιά της είναι ενήλικη».

Ωστόσο, οι χρήστες του Twitter διαφωνούν και κατακρίνουν τις κινήσεις της Κάιλι. Ανάμεσά τους και ο Σκοτσέζος θεατρικός σκηνοθέτης Jack MacGregor, ο οποίος έγραψε: «Κάιλι Τζένερ: εγκληματίας του κλίματος πλήρους απασχόλησης. Αυτά τα jets δεν θα έπρεπε να έχουν άδεια να απογειώνονται».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα Cosmopolitan, η Κάιλι δίνει 300.000 δολάρια το μήνα για ρούχα, 5 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να συντηρήσει το αεροπλάνο της (το οποίο κοστίζει 72 εκατομμύρια δολάρια), 300.000 έως 400.000 δολάρια το μήνα για την ασφάλεια της.

Διαβάστε επίσης:

Maya Hawke: Η κόρη της Ούμα Θέρμαν «προκαλεί» στο νέο της video clip – Συμμετοχή σε όργιο και συλλήψεις

Διακοπές στην Κέρκυρα για την Μπο Ντέρεκ το sex symbol των ’80s

Ο Έλον Μασκ στην Μύκονο έγινε meme και απέδειξε ότι εκτός από χρήμα έχει και… χιούμορ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:51