Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Πολλές είναι οι φωνές εντός του ΠΑΣΟΚ που ζητούν από τον Νίκο Ανδρουλάκη να είναι πιο μαχητικός στις παρεμβάσεις του. «Πρέπει ο πρόεδρος να κάνει φασαρία όπου πάει», έλεγε πρόσωπο που είναι πολύ κοντά στον αρχηγό του κόμματος.
Η ανακοίνωση του Νίκου Ανδρουλάκη για το δημογραφικό ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που συνεχώς τονίζει το ΠΑΣΟΚ σε κάθε ευκαιρία: κοινωνική κατοικία.
Δεν πέρασε πάντως απαρατήρητο ότι δεν γίνεται καμία αναφορά στο μεταναστευτικό, το οποίο ακόμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει ότι θα μπορούσε να δώσει λύση στο δημογραφικό. Θα το περίμενε κανείς από τον Κεντροαριστερό Ανδρουλάκη.
Διαβάστε επίσης:
O «επιτηδευμένος» και… «παραγκωνισμένος» Άγγελος Συρίγος
Θανάσης Κατερινόπουλος: Γιατί τον… φοβούνται Γιαννακοπούλου και Καρχιμάκης
Λαφαζάνης: Θέμα στα ρωσικά ΜΜΕ η αφίσα με το «Ζ»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.