search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 11:25
MENU CLOSE

Ολυμπιακός: Για τη νίκη-πρόκριση στους ομίλους του Europa League

25.08.2022 10:39
olympiakos_new

Με τον Ολυμπιακό να θέλει να «σφραγίσει» την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League, διεξάγονται σήμερα (25/8) οι αγώνες ρεβάνς για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Απόλλωνα Λεμεσού (22:00, Cosmote Sport 1) και καλούνται να πάρουν τη νίκη για να προκριθούν στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς… λογαριασμούς από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο ΓΣΠ.

Το συγκρότημα του Κάρλος Κορμπεράν καλείται να παρουσιάσει το καλό αγωνιστικό πρόσωπό του, προκειμένου να πάρει τη νίκη, με την οποία θα… τσεκάρει το «εισιτήριό» του για τη φάση των ομίλων. Εάν, όμως, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των «κυανολεύκων», θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό ταξίδι τους στους ομίλους του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χθες το βράδυ την προετοιμασία του, χωρίς να ανακοινωθεί αποστολή και ο Κάρλος Κορμπεράν πήρε όλους τους διαθέσιμους παίκτες, εκτός του Βρσάλικο που είναι τραυματίας και τους Παπασταθόπουλο, Αμπουμπακάρ Καμαρά, οι οποίοι είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Άβιλα, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Ζίνκερναγκελ, Χουάνγκ, Ελ Αραμπί.

Απόλλων Λεμεσού: Γιοβάνοβιτς, Καμπράλ, Πεμπέρν, Ρομπέρζ, Χαμάς, Πίττας, Κολ, Κυριακού, Βα, Ντιγκινί, Γιάνγκα.

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Διεκόπη το παιχνίδι Λβιβ – Μέταλιστ επειδή χτύπησε η σειρήνα του πολέμου – Σε καταφύγιο οι παίχτες

Νικ Καλάθης: Και επίσημα στη Φενέρμπαχτσε ο Έλληνας διεθνής (photos/videos)

Ολυμπιακός: Συγκλονίζει ο Σισέ για τον χαμό του μικρού του ανιψιού – «Θα είσαι ο ήρωάς μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 11:24