search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:34
MENU CLOSE

Ραγκούσης για υποκλοπές: «Όσο επικαλούνται το δήθεν απόρρητο, τόσο θα εκτίθενται πολιτικά στη συνείδηση των πολιτών»

04.09.2022 18:30
ragkousis

Για «συγκάλυψη που βρίσκεται σε εξέλιξη» κατηγορεί την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιάννης Ραγκούσης.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ότι «στη Βουλή, στις 17 Ιουνίου – ένα μήνα πριν την υποβολή μήνυσης από τον Ν. Ανδρουλάκηη κυβέρνηση δια στόματος Γεραπετρίτη δήλωσε σε επίκαιρη ερώτησή μας για το Predator: “υπάρχει μια μόνο σύμβαση του δημοσίου με την KRIKEL”». Όμως, τονίζει, «σήμερα η Καθημερινή αποκαλύπτει (όπως και το Έθνος): ‘6 οι απόρρητες συμβάσεις με KRIKEL’, τις οποίες παραθέτει και αναλυτικά».

«Ψέματα, προσχηματική επίκληση του απορρήτου, παράνομη καταστροφή κρίσιμου αποδεικτικού υλικού. Αυτή είναι η οργανωμένη κυβερνητική μέθοδος συγκάλυψης που βρίσκεται σε εξέλιξη», σχολιάζει ο Νίκος Ραγκούσης, προσθέτοντας ότι «είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τους δικηγόρους του, έχει προτάξει την ποινική του προστασία ως μείζονα προτεραιότητα».

Όμως, συνεχίζει, «πρέπει να γνωρίζει πως όσο επικαλούνται το δήθεν απόρρητο για να προστατεύονται ποινικά, τόσο θα εκτίθενται πολιτικά στη συνείδηση των πολιτών», καθώς, «τα ψέματα, η επίκληση του δήθεν απορρήτου για να αποκρύψουν την αλήθεια για το σκάνδαλο των έκνομων υποκλοπών, πολλαπλασιάζει την οργή των πολιτών και συνακόλουθα το πολιτικό κόστος για τη ΝΔ».

Διαβάστε επίσης:

Ράνια Σβίγκου: «Πρωταγωνιστής του ελληνικού Watergate ο Μητσοτάκης»

Υποκλοπές: Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στο «έχει κουράσει» Πέτσα για Ανδρουλάκη – Ζητά εξηγήσεις για Γεραπετρίτη

ΔΕΘ: Τα 6 «κλειδιά» για την τελική κατάρτιση από τον Μητσοτάκη του «πακέτου» των μέτρων που θα εξαγγείλει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:32