search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:51
MENU CLOSE

Υποκλοπές: Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στο «έχει κουράσει» Πέτσα για Ανδρουλάκη – Ζητά εξηγήσεις για Γεραπετρίτη

04.09.2022 14:48
PASOK

Με μια σύντομη αλλά δηκτική ανακοίνωση σχολίασε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ την αναφορά του Στέλιου Πέτσα στο Mega για τις υποκλοπές.

«Στη συνέντευξη του σήμερα στο Mega ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, είπε ευθέως ότι ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης τελικά ξέρει το λόγο παρακολούθησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ».

»Μολονότι ο κ. Γεραπετρίτης προ ημερών δήλωνε παντελή άγνοια. Μήπως τελικά να μας πει ο Πρωθυπουργός το λόγο παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη; Γιατί το “σπασμένο τηλέφωνο” μεταξύ των Υπουργών του… κούρασε!», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να πατήσει σε δύο βάρκες»

«Έχει κουράσει ο κος Ανδρουλάκης, ένα μήνα λέει τα ίδια πράγματα. Του έχει ζητηθεί να ενημερωθεί για ένα απόρρητο ζήτημα και τον έχει καλέσει και ο πρωθυπουργός. Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να πατήσει σε δύο βάρκες και κινδυνεύει να πέσει στην θάλασσα του “εγώ” του κ. Ανδρουλάκη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πέτσας για το επίμαχο ζήτημα.

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Με «το πόδι στο γκάζι» αγωνιστικού ο Γιάννης Οικονόμου

Κώστας Ζαχαριάδης: Τρομερή παιχτούρα «ο Άδωνις, όχι ο Μαρσέλο»

Κι όμως, η πανδημία απειλεί ακόμα… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:51