search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 04:16
MENU CLOSE

«Η Γη της Ελιάς»: O Ανδρέας Γεωργίου μίλησε για τις εξελίξεις της δεύτερης σεζόν – Τα spoiler που έδωσε (Video)

06.10.2022 20:20
georgiou987-new

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο σκηνοθέτης της «Γης της Ελιάς» Ανδρέας Γεωργίου, που τον συνάντησε στα γυρίσματα της σειράς.

Ο σκηνοθέτης του επιτυχημένου σίριαλ αποκάλυψε τι θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στα επεισόδια που ακολουθούν.

Μίλησε για τις εξελίξεις στην σειρά που έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές. «Φέτος έχουμε πολλές εξελίξεις στην “Γη της Ελιάς”, σε σχέση με πέρυσι», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως φέτος θα κυριαρχήσει έντονα το ερωτικό στοιχείο αλλά και το μυστήριο, ενώ ερωτηθείς για το εάν θα εμφανιστεί ως ηθοποιός στην σειρά, ο Ανδρέας Γεωργίου απάντησε ότι θα τον δούμε μονάχα στους τίτλους αρχής και τέλους, με την ιδιότητα του σκηνοθέτη.

Όπως είπε, όμως, θα υπάρξουν πολλοί νέοι πρωταγωνιστές στην σειρά.

Για το μέλλον της σειράς ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε την πρόθεση και την βούληση για τρίτη σεζόν, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ειπωθεί κάτι, όπως σημείωσε.

«Στην Ισπανία ήταν μια νέα εμπειρία, συναντήσαμε τον Στέφανο Καπερνάρο με την Ελένη» δήλωσε και συνέχισε: «Συμφιλιώνεται ο Στέφανος με τον Φίλιππο, έχουμε την λήξη της βεντέτας και μένει μόνη της η Αρετή».

Στην ερώτηση ποιους χαρακτήρες αγαπά περισσότερο ο Ανδρέας Γεωργίου απάντησε πως «Αλλάζουν οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες, έχει να κάνει με το στόρι της σειράς. Δεν ξεχωρίζω κάποιον, όλους τους αγαπώ».

Διαβάστε επίσης:

Ο «Σασμός» έχει πάρει την ανηφόρα της τηλεθέασης

Ο Alpha έκανε την ανατροπή στην τηλεθέαση με μια βομβιστική ενέργεια

Οι «Ράδιο Aρβύλα»… προσεδαφίζονται την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46