search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 06:29
MENU CLOSE

Εκλογές: Κάνουν πίσω οι λοιμωξιολόγοι που θα ήταν υποψήφιοι – Ποιοι είπαν «όχι»

12.10.2022 06:30
kalpi-ekloges-1-new

Δεύτερες σκέψεις φαίνεται πως έχουν οι λοιμωξιολόγοι που θα ήταν υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές. Βέβαια, αυτό δεν ισχύει για όλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί λοιμωξιολόγοι – ειδικοί που έγιναν γνωστοί κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού και είχαν συζητήσει με τα κόμματα να είναι στα ψηφοδέλτια φαίνεται πως κάνουν πίσω. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για όλες τις περιπτώσεις. Όπως είναι σε θέση το topontiki.gr να γνωρίζει ένας από τους γιατρούς που τελικά δεν θα κατέβει στις εκλογές είναι ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου είχε ακουστεί για υποψηφιότητα με τη ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα, σε συνομιλητές του είπε ότι δε θα δώσει τη μάχη της κάλπης.

Στον ΣΥΡΙΖΑ όλα δείχνουν ότι υποψήφιος δεν θα είναι ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας για οικογενειακούς λόγους. Δεύτερες σκέψεις κάνει και η Αθηνά Λινού καθώς δέχθηκε πρόταση από τον Αλέξη Τσίπρα αλλά δεν έχει απαντήσει. Η ίδια πάντως δηλώνει υποστηρίκτρια του Γιώργου Παπανδρέου, ήταν άλλωστε παρών και στις συγκεντρώσεις του πριν τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα της Ματίνας Παγώνη. Η «τηλεοπτική» γιατρός που όπου βρεθεί ανεβάζει τα νούμερα της τηλεθέασης είναι σε διαπραγματεύσεις με την Νέα Δημοκρατία. Η ίδια θέλει να είναι στο Επικρατείας, ενώ η «γαλάζια» παράταξη την θέλει για την Β’ Πειραιά.

Διαβάστε επίσης:

Πατούλης σε Δούρου: Εργαλειοποίηση ενός ανήλικου κοριτσιού, θύμα σεξουαλικής βίας, για μικροπολιτικά οφέλη

Συνάντηση Τσίπρα – Χριστοδουλίδη: Αναγκαία η συνεργασία Ελλάδας- Κύπρου για την προάσπιση της ειρήνης στη Μεσόγειο

Ανδρουλάκης: Να γίνει κυρίαρχο το δικό μας δίλημμα – Δημοκρατική ανατροπή ή ανοχή στην αδικία και τον αυταρχισμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06