Ουκρανία: Νέοι ρωσικοί βομβαρδισμοί στην περιφέρεια του Κιέβου
Οικισμός στην περιφέρεια του Κιέβου, της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, βομβαρδίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, ανακοίνωσε η περιφερειακή διοίκηση μέσω Telegram.
Να σημειωθεί ότι η Βρετανία ανακοίνωσε νωρίτερα, πως θα στείλει στην Ουκρανία επιπλέον αντιαεροπορικούς πυραύλους ικανούς να καταρρίπτουν ρωσικούς πυραύλους Κρουζ.
Οι πύραυλοι AMRAAM, θα παραδοθούν «τις επόμενες εβδομάδες» στο Κίεβο και θα μπορούν να βάλλονται από το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας NASAMS που υποσχέθηκαν οι ΗΠΑ.
Θα είναι οι πρώτοι που θα στείλει το Λονδίνο με τη δυνατότητα να καταρρίπτουν πυραύλους Κρουζ, διευκρίνισε σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Άμυνας της χώρας.
Διαβάστε επίσης
Μενέντεζ: Δεν θα εγκρίνω καμία πώληση F16 στην Τουρκία αν δε σταματήσει την επιθετικότητα ο Ερντογάν
Γερμανία: Αντιδράσεις για ακροδεξιό πολιτικό που «χορεύει» πάνω σε μνημείο του Ολοκαυτώματος