search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:00
MENU CLOSE

Τζορτζ Κλούνεϊ: Αποκάλυψε τι τον έκανε να ερωτευτεί την Αμάλ Αλαμουντίν (Photos)

19.10.2022 14:26
clooney-amal-new

Οκτώ ευτυχισμένα χρόνια έγγαμου βίου συμπλήρωσαν ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός έχει μιλήσει πολλάκις για τη σχέση του δημοσίως, ενώ αρκετές φορές έχει αναφερθεί στον γάμο του αλλά και στα παιδιά που έχει αποκτήσει με τη δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μιλώντας στο talk show της Nτρου Μπάριμορ, το βράδυ της τρίτης, ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία τους και πώς ξεκίνησε η αγάπη του για την «εκλεκτή» της καρδιάς του.

Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν: Πώς έγινε η γνωριμία τους

«Λοιπόν, είναι αστείο. Ήρθε στο σπίτι στη λίμνη Κόμο με μια φίλη της για να μας επισκεφθεί και αμέσως εντυπωσιάστηκα» είπε αρχικά ο Τζορτζ Κλούνεϊ και πρόσθεσε:

«Το πιο αστείο πράγμα είναι ότι μου τηλεφώνησε ο Μπράιαν Λουρντ, ο ατζέντης μου, ο οποίος μόλις είχε γνωρίσει την Αμάλ και εκείνη του είπε: “Ναι, θα πάω στο Κόμο με μια φίλη μου”. Αμέσως μετά ο Μπράιαν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Έρχεται μια κοπέλα στο σπίτι σου την οποία θα παντρευτείς”

«Έλεγα: “Είσαι ηλίθιος. Ξέρεις ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί”. Και τότε έρχεται η Αμάλ και μείναμε ξύπνιοι όλο το βράδυ μιλώντας και από τότε άρχισα να της γράφω ένα σωρό γράμματα» ανέφερε ο ηθοποιός, με την Ντρου Μπάριμορ να τον ρωτά: «Εννοείς με χαρτί και με μολύβι;».

«Ναι, ακόμα γράφουμε γράμματα. Τα αφήνουμε στο μαξιλάρι» απάντησε ο διάσημος ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Λουδάρος: «Πολύ λίγο έκανα τηλεόραση και οι άνθρωποι είναι τέρατα» (Video)

Διονύσης Σχοινάς: Πώς απάντησε όταν ρωτήθηκε για την «κόντρα» του με τον Γιώργο Μαζωνάκη (Video)

GNTM 5: «Νιώθω ότι είμαι και άντρας και γυναίκα» – Η αντίδραση της Καγιά σε διαγωνιζόμενη που εξόργισε το Twitter (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09