search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:26
MENU CLOSE

Διονύσης Σχοινάς: Πώς απάντησε όταν ρωτήθηκε για την «κόντρα» του με τον Γιώργο Μαζωνάκη (Video)

19.10.2022 12:06
sxoinas-garmpi-new (2)

Για τη διαμάχη του με τον Γιώργο Μαζωνάκη κλήθηκε να απαντήσει ο Διονύσης Σχοινάς στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου όπου παραβρέθηκε μαζί με την Καίτη Γαρμπή.

Όπως είναι γνωστό, οι δύο καλλιτέχνες θα συνεργάζονταν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, ωστόσο, η αφίσα του σχήματος και οι αναβολές της πρεμιέρας συνετέλεσαν στο πρώωρο τέλος της συνεργασίας τους με τον Διονύση Σχοινά να αποχωρεί από το σχήμα.

Ερωτηθείς ο τραγουδιστής, τόνισε ότι η υπόθεση αυτή έχει κλείσει για τον ίδιο, αφήνοντάς την στο παρελθόν όπου ανήκει, ενώ επισήμανε ότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθεί κανείς.

«Παλιά, παλιά… Έχει περάσει αυτό παιδιά, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα. Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα να πούμε από αυτό, σας παρακαλώ πολύ. Όλο αυτό το έχω αφήσει πίσω, εννοείται. Τι θα έκανα; Θα το σκέφτομαι κάθε μέρα; Καμία κακία δεν κρατάω. Έτσι έπρεπε να γίνει, έτσι έγινε». ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

GNTM 5: «Νιώθω ότι είμαι και άντρας και γυναίκα» – Η αντίδραση της Καγιά σε διαγωνιζόμενη που εξόργισε το Twitter (Video)

Φώτης Σεργουλόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: «Ήταν ένα από τα διαζύγια της ζωής μου…»

Τζίτζι Χαντίντ: Από ποιο σύνδρομο αποκάλυψε ότι πάσχει (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:26