search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:20
MENU CLOSE

GNTM 5: «Νιώθω ότι είμαι και άντρας και γυναίκα» – Η αντίδραση της Καγιά σε διαγωνιζόμενη που εξόργισε το Twitter (Video)

19.10.2022 10:15
kagia-vicky-new

Με μία δύσκολη δοκιμασία ήρθαν αντιμέτωπα τα κορίτσια του GNTM, καθώς κλήθηκαν να περπατήσουν σε μια μεγάλη πασαρέλα,  φορώντας δημιουργίες του διάσημου σχεδιαστή Peter Dundas.

Όταν η Coty στάθηκε μπροστά στους κριτές, εκείνοι της εξέφρασαν την απογοήτευσή τους αναφορικά με τη φωτογραφία της και τη συνολική προσπάθειά της.

Η ίδια τους ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να περπατήσει καλά με ψηλοτάκουνα, καθώς είναι κάτι που δεν έχει φορέσει ποτέ. Όταν η κριτική επιτροπή απόρησε, το επίδοξο μοντέλο αποκάλυψε ότι δεν αισθάνεται μόνο κορίτσι αλλά και αγόρι.

«Θεωρώ ότι δεν έχω κάποια ταυτότητα στο περπάτημα γιατί είναι κάτι που δεν έχω δουλέψει. Τα high heels είναι για εμένα άγνωστα τελείως. Δεν χρειάστηκε. Το ύψος το έχω. Δεν θα επέλεγα να βάλω έξω τακούνι.

Εγώ δεν νιώθω 100% γυναίκα, ας ξεκινήσω από εκεί. Θεωρώ πως είμαι κι αγόρι και γυναίκα. Δεν θα έβαζα έξω ψηλά. Νιώθω ελαφρώς ελαφρύτερη. Σίγουρα κρύβω και μια πτυχή του εαυτού μου, που είναι υπό μελέτη κι είμαι πολύ ανοιχτή στο να το εκφράζω.

Δεν είναι ταμπέλα σε καμία περίπτωση. Νιώθω κι αγόρι και κορίτσι. Το ότι υπάρχουν οι ταμπέλες, μας βγάζουν από το βασικό το πως αισθανόμαστε και σήμερα μάλλον μοιράστηκα πως αισθάνομαι» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ερώτηση της Καγιά που εκνεύρισε το Twitter

Όταν η Κότυ αποκάλυψε ότι δεν αισθάνεται 100% γυναίκα, αλλά και αγόρι, η Βίκυ Καγιά ρώτησε «γιατί;» ενώ επανέλαβε λίγο αργότερα την απορία της, ζητώντας από το μοντέλο περισσότερες λεπτομέρειες.

Η στάση αυτή σχολιάστηκε έντονα στο Twitter με τους χρήστες να βρίσκουν απαράδεκτη την επιμονή της Καγιά στην ερώτησή της.

Διαβάστε επίσης:

Τζίτζι Χαντίντ: Από ποιο σύνδρομο αποκάλυψε ότι πάσχει (Photos)

Μέγκαν Μαρκλ: Ένιωθα σαν χαζογκόμενα όσο ήμουν στο τηλεπαιχνίδι Deal or No Deal (Photos)

Κέβιν Σπέισι: Ο πατέρας μου ήταν ρατσιστής και νεοναζί, γι΄ αυτό και δεν έκανα coming out

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:20