search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 18:27
MENU CLOSE

Κολωνός: Διακινούσε πορνογραφικές φωτογραφίες της 12χρονης ο Ηλίας Μίχος;

25.10.2022 18:59
mixos_kolonos

Το ενδεχόμενο να διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας ο 53χρονος Ηλίας Μίχος φαίνεται ότι εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές.

Η  ίδια η 12χρονη έχει καταθέσει ότι ο Ηλίας Μίχος είχε στην κατοχή του δικές της φωτογραφίες, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις είχε στην διάθεσή του περισσότερες από τέσσερις φωτογραφίες και πάνω από έξι βίντεο της 12χρονης.

«Στα μηνύματα που αντάλλασσα με τον Ηλία, μου ζητούσε να του στέλνω βίντεο και φωτογραφίες, όπου μου έλεγε τι να κάνω και πώς να είμαι» κατέθεσε η 12χρονη στην Αστυνομία.

Βάσει και πάλι της κατάθεσης του φέρεται να υπάρχει και άλλο άτομο που κατέχει οπτικοακουστικό υλικό με την ίδια.

«Ο Μιχάλης έχει κι αυτός δικά μου βίντεο και φωτογραφίες. Του τα έστειλε ο Ηλίας, κάνοντας ότι είμαι εγώ, στέλνοντάς τα από τον δικό μου προφίλ» είπε συγκεκριμένα η 12χρονη στην κατάθεσή της.

Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνονται και από την 37χρονη μητέρα του μικρού κοριτσιού, η οποία στην απολογία της είχε πει τα εξής:

«Η κόρη μου μου είπε ότι ο Μίχος την εκβίαζε ότι εάν δεν έκανε ότι της ζητούσε, θα διέρρεε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που του είχε στείλει εκείνη. Επίσης, η κόρη μου, μου αποκάλυψε ότι ο Μίχος είχε κάμερες σε όλο το μαγαζί του, οι οποίες συνδέονται με το κινητό του. Όταν πήγαιναν κάτω στην αποθήκη, ο Ηλίας ειδοποιούσε τον υπάλληλό του αν ερχόταν κάποιος στο μαγαζί να τον ειδοποιήσει».

Στο στόχαστρο των αρχών η ατζέντα του 53χρονου

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών προκειμένου να βρουν τα άτομα που βίασαν τη 12χρονη με την ατζέντα του Ηλία Μίχου να είναι στο επίκεντρο των ερευνών.

Σύμφωνα με την εξέλιξη των ερευνών υπάρχει μία μεγάλη πτυχή που έχει απασχολήσει τις έρευνες της αστυνομίας που αφορά την ηλεκτρονική πλατφόρμα που έκλεινε τα ραντεβού ο Ηλίας Μίχος.

Υπάρχει και μία άλλη παράλληλη έρευνα στο κινητό του 53χρονου κατηγορούμενου, της ατζέντας που έχει μέσα σε αυτό, και αυτό γιατί οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση λόγω της εμπειρίας τους γνωρίζουν ότι αυτού του είδους τα κυκλώματα είναι πολύ κλειστά και υπάρχει εχεμύθεια.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Στην Ελλάδα οι υποπαραλλαγές BQ.1 και ΒQ.1.1 – Μειώθηκαν τα κρούσματα, αυξήθηκαν οι θάνατοι

Δολοφονία στην Χαλκιδική: Σκότωσαν 53χρονο με τσεκούρι – Άγριο επεισόδιο μεταξύ οικογενειών

Δράμα: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του 35χρονος αστυνομικός – Ενδείξεις αυτοκτονίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 18:26