Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την Πέμπτη αναμένεται να απολογηθεί ο 26χρονος που μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη, τα ξημερώματα της Παρασκευής, με την κατάσταση της υγείας του επιχειρηματία να είναι καλύτερη.
Ο 26χρονος αρνείται την κατηγορία όπως αυτή έχει διατυπωθεί ως απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Η θεία του αναφερόμενη στη μητέρα του είπε μιλώντας στο MEGA: «Χάλια είναι η γυναίκα, χάλια είναι. Γιατί το παιδί όταν έφυγε και πήγε να παραδοθεί είπε της μαμάς του ότι «θα με φάνε εκεί πέρα που πάω. Δεν πρόκειται να με ξαναδείς».
«Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Όλοι έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Περιμένουμε να δούμε στις καταθέσεις τι έχει πει. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει γίνει με το παιδί μας. Τι να σας πω, τι να σας πω. Και εμείς τα έχουμε χάσει», πρόσθεσε.
Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Γιάννης Μαρακάκης, «το προφίλ του δράστη είναι άσχετο με την πράξη του», καθώς ο 26χρονος έχει παρουσιαστεί σαν ένα «καλό παιδί», που δεν έχει δώσει δικαιώματα. Μάλιστα, όπως είπε στο Mega ο κ. Μαρακάκης, «ο 26χρονος δεν φαίνεται άνθρωπος που πιάνει μαχαίρι πρώτη φορά».
Διαβάστε επίσης:
Σε εξέλιξη έρευνα νότια της Σάμου για τον εντοπισμό μεταναστών
Θεσσαλονίκη: Αθώος 36χρονος που εγκλώβισε γατάκι σε γυψοσανίδα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.