search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 07:51
MENU CLOSE

Τι γύρευε τελικά ο Διαματάρης στο Μαξίμου;

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2257
24/11/2022
26.11.2022 06:00
mitsotakis-diamataris-1-new

Αν κάποιοι απορούν γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον Αντώνη Διαματάρη την περασμένη Δευτέρα, ώστε ο τέως υφυπουργός Εξωτερικών να δείξει στον πρωθυπουργό το… πτυχίο του, προφανώς δεν προσέχουν τα τεκταινόμενα, καθώς πλησιάζουμε στις εκλογές.

Εν πάση περιπτώσει, οι πληροφορίες από το υπουργείο Εσωτερικών αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον του απόδημου ελληνισμού για συμμετοχή στις εθνικές εκλογές στη χώρα είναι χαμηλό. Τόσο χαμηλό ώστε, λένε οι ίδιες πληροφορίες, κάποιοι δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους από τον κόπο που κατέβαλε η κυβέρνηση ώστε το σχετικό νομοσχέδιο να περάσει με μεγάλη κοινοβουλευτική υποστήριξη.

Όμως, αν οι εκλογές κριθούν στις λεπτομέρειες, όπως πολλοί εικάζουν ότι θα γίνει, τότε η ψήφος των ομογενών μπορεί να παίξει μείζονα ρόλο, όχι μόνο στο αποτέλεσμα της κάλπης, αλλά και στις εντυπώσεις. Οπότε δεν αποκλείεται ο Διαματάρης, εξέχων μέλος του ελληνισμού των ΗΠΑ, να επισκέφθηκε το Μαξίμου ώστε να κινητοποιηθεί και να… κινητοποιήσει εν όψει εκλογών.
Ίδωμεν…

Διαβάστε επίσης:

Το γραφείο και το διαβατήριο της Ούρσουλα, ο Τσίπρας και ο Σχοινάς

Υψηλό «σκορ» στον τουρισμό και το e-gov, «κάτω από τη βάση» στην εγκληματικότητα και την ακρίβεια

Όχι άλλους «πάτερ Αντώνιους» και «φερόμενους δράστες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 07:49