search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:00
MENU CLOSE

Υψηλό «σκορ» στον τουρισμό και το e-gov, «κάτω από τη βάση» στην εγκληματικότητα και την ακρίβεια

25.11.2022 14:14
MITSOTAKIS_YPOURGIKO411

Μια ενδιαφέρουσα -αν μη τι άλλο- εικόνα σχετικά με τις επιδόσεις της κυβέρνησης σε διάφορους τομείς αποκάλυψε η δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega.

Συγκεκριμένα, για να είμαστε και σε… μουντιαλικό πνεύμα, η κυβέρνηση «σκοράρει» με άνεση στους τομείς του τουρισμού (όπου παίρνει και τον καλύτερο βαθμό απ’ όλους τους τομείς διακυβέρνησης), στην ψηφιακή πολιτική και μετασχηματισμό (Πιερρακάκης, όπως… Ριτσάρλισον) και στον τομέα της άμυνας, όπου τα Rafale και οι Belh@rra δίνουν πολλούς πόντους.

Από την άλλη, κάτω από τη βάση βαθμολογούν οι πολίτες την κυβέρνηση σε τομείς όπου προεκλογικά είχε δώσει μεγάλο βάρος, όπως η καταπολέμηση της εγκληματικότητας, τα εργασιακά, τη μάχη κατά της διαφθοράς, αλλά και τον πληθωρισμό και την ακρίβεια, ζητήματα στα οποία οι πολίτες δίνουν μεγάλο βάρος και φαίνεται ότι θα παίξουν μείζονα ρόλο στις εκλογές.

Μένει, τελικά, να δούμε τι θα βαρύνει στην ψήφο των πολιτών, όσο θα πλησιάζουμε στην κάλπη.

Διαβάστε επίσης:

Όχι άλλους «πάτερ Αντώνιους» και «φερόμενους δράστες»

Νίκος Παπανδρέου για το «Καλάθι του νοικοκυριού»: «Εξόχως πετυχημένη πολιτική»

Κόλλησαν στους… παγετώνες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50