search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:12
MENU CLOSE

Ισπανία: Η πριγκίπισσα Λέονορ είναι ερωτευμένη με τον Γκάβι της Μπαρτσελόνα

29.11.2022 19:39
lonor_new

Ο έρωτας «φαίνεται πως χτύπησε την πόρτα» στην πριγκίπισσα της Ισπανίας, Λέονορ, καθώς η 17χρονη τρέφει αισθήματα για τον Γκάβι της Μπαρτσελόνα.

Ο Γκάβι είναι το νέο μεγάλο «αστέρι» της Μπαρτσελόνα και του Ισπανικού ποδοσφαίρου, συμμετέχοντας μάλιστα στο Μουντιάλ 2022 με της «φούρια ρόχα».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει πολλές θαυμάστριες και -σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας της Ιβηρικής– μια από αυτές φαίνεται πως είναι η πριγκίπισσα Λέονορ.

Σύμφωνα με την AS, ο Γκάβι είναι η μεγάλη της αδυναμία και έχει φτιάξει μέχρι και λεύκωμα με φωτογραφίες του σε ποδοσφαιρική δράση, ενώ ο βασιλιάς Φίλιππος φρόντισε να τον βάλει να υπογράψει την φανέλα του με την εθνική ομάδα, την οποία δώρισε στην κόρη του.

Αν και δεν έχουν έρθει σε επαφή, ο Τύπος και λογαριασμοί στο twitter από την Ισπανία έχουν… φουντώσει το σενάριο πως η Λεονόρ είναι ερωτευμένη με τον Γκάβι, ενώ πρόσφατα η πριγκίπισσα φέρεται να είχε σχέση με έναν Βραζιλιάνο, η οποία τελείωσε πρόωρα.

Διαβάστε επίσης:

Βικτώρια Χίσλοπ: «Εμπνεύστηκα τον ήρωα ενός βιβλίου μου από τον Χατζηγιάννη» (Video)

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μίλησε για την απώλεια του παιδιού της – «Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος» (Video)

Ελένη Μενεγάκη: «Σε κάθε σεισμό λέω ότι δεν πήγαν τζάμπα τα λεφτά, αντέχει το σπίτι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:11