search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 10:17
MENU CLOSE

Δήμητρα Παπαδοπούλου για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση: «Έπαθα γυναίκα» (Video)

10.12.2022 08:10
Dimitra Papadopoulou_new

«Μεγάλωσα και δεν με έπαιρνε να βγω έξω όπως έβγαινα από το μπάνιο»…

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και περιέγραψε πόσο δύσκολο ήταν να πετύχει το όμορφο αυτό αποτέλεσμα και να πάει καλεσμένη στην εκπομπή.

Η γνωστή ηθοποιός, με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τη χαρακτηρίζει, αποκάλυψε επίσης πως ενώ βαριέται να περιποιείται τον εαυτό της άρχισε να το κάνει πριν από περίπου μια πενταετία.

«Δίνουμε στίγμα με τα ρούχα μας. Αυτά που φοράω σήμερα είναι εγώ. Εγώ τώρα βάφομαι, προσέχω, κάνω μπούκλες. Παλιότερα δεν έκανα τίποτα από αυτά. Πριν 4-5 χρόνια ξεκίνησα να τα κάνω όλα αυτά, έπαθα γυναίκα. Μεγάλωσα και δεν με έπαιρνε να βγω έξω όπως έβγαινα από το μπάνιο», είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

«Όλα αυτά τα θεωρούσα πολύ grande. Θεωρούσα ότι η γυναίκα, έτσι όπως μεγαλώναμε εμείς στα Εξάρχεια και συνοδευτικά με τις απόψεις του πατέρα μου, το να ασχολείται με την κοκεταρία της είναι χάσιμο χρόνου και αλήθεια έλεγαν. Εγώ εχθές για να πάω να κάνω μαλλιά, μανικιούρ και πεντικιούρ έφαγα όλη την ημέρα. Είναι δράμα να είσαι γυναίκα, απλά είναι μονόδρομος. Εγώ για να δείτε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ», συμπλήρωσε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Διαβάστε επίσης:

Φραντσέσκο Τζόρτζι: Ποιος είναι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή που συνελήφθη

ΠΑΣΟΚ: Ψυχρολουσία για την υπόθεση της Καϊλή – Οι επόμενες κινήσεις Ανδρουλάκη

«Στάση μηδενικής ανοχής στη διαφθορά» τονίζει ότι τηρεί η Ομάδα των Σοσιαλιστών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 10:16