search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:30
MENU CLOSE

Σίσσυ Χρηστίδου: «Υπάρχουν και μπαμπάδες που θέλουν τη συνεπιμέλεια για άλλους λόγους» (Video)

18.12.2022 11:34
xristidou

Το δικό της σχόλιο για τη συνεπιμέλεια των παιδιών έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή τη συνέντευξή της Τζίνας Αλιμόνου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Χωρίς να αναφερθεί καθόλου στην προσωπική της ζωή, η παρουσιάστρια ανέφερε πώς θα έπρεπε να είναι κανονικά η συνεπιμέλεια ανάμεσα σε δύο διαζευγμένους γονείς.

«Με βρίσκει σύμφωνη στα περισσότερα, δεν το συζητάω. Μη με κοιτάτε… Μπορεί ο καθένας να λέει τη γνώμη του, εγώ δεν ενοχλώ», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Η συνεπιμέλεια θα έπρεπε κανονικά να έχουν τα παιδιά το σπίτι τους και να πηγαινοέρχονται οι γονείς. Γιατί η συνεπιμέλεια αφορά τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των γονιών. Όταν κοιτάς τα δικαιώματα των παιδιών δεν σε νοιάζουν τα χρονιά. Σε ένα ιδανικό πλαίσιο έτσι πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται. Να έχουν τα παιδιά το σπίτι τους και οι γονείς τους να κόβουν τον λαιμό τους. Επειδή υπάρχουν και περιπτώσεις γονεικής αποξένωσης που δεν μπορώ να τις διανοηθώ, υπάρχουν και μπαμπάδες που θέλουν την συνεπιμέλεια για άλλους λόγους και όχι γιατί πραγματικά θέλουν τα παιδιά τους. Το πρόβλημα στη χώρα μας είναι ότι δεν έχουμε εξειδικευμένα δικαστήρια και δικαστές για οικογενειακό δίκαιο. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Αν ο πατέρας δεν έχει τη διάθεση να ασχοληθεί και να κάνει πράγματα με το παιδί του… Η συνεπιμέλεια θέλει συνεργασία, αν εμείς διαφωνούμε για το παιδί αν θα βάλει σιδεράκια ή όχι, πρέπει κάποιος να αποφασίσει. Υπάρχουν γονείς που εργαλειοποιούν τα παιδιά. Η μαμά δεν θα βάλει ποτέ τα παιδιά κάτω από τον εαυτό της. Στη συνεπιμέλεια πολλές φορές μιλάμε σαν να είναι περιουσιακό στοιχείο, μαζί το κάναμε μισό μισό. Δεν το τραβάς δεξιά και αριστερά», είπε.

«Εγώ όταν χώρισα του είπα “Πόσες μέρες θέλεις τα παιδιά; Πάρτα”. Δεν έκατσα να κάνω ζύγισμα. Ας μη μπούμε σε προσωπικά. Δεν θέλω να μιλήσω για μένα όπως καταλαβαίνεις. Πρέπει να μπει το συμφέρον του παιδιού μπροστά», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης:

Σπίτι με το MEGA: Η συγκινητική στιγμή με τη Σοφία Βόσσου και το «Φιλαράκι» (Video)

Ξέσπασε εναντίον του Λιάγκα η Μαρία Σολωμού: «Όταν δεν ασχολείσαι με αυτό που σχολιάζεις, λες άσχετα»

Ορέστης Χαλκιάς για Maestro: «Ο Χριστόφορος μας άλλαξε τους ρόλους, σοκαριστήκαμε γιατί μας ξεβόλεψε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:25