search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:41
MENU CLOSE

Βικτόρια Μπέκαμ: «Ο γάμος μου δεν ήταν όπως τον παρουσίασαν τα media» (Photos)

28.12.2022 13:43
mpekam-new

Ορισμένες λεπτομέρειες για τον γάμο της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε η Βικτόρια Μπέκαμ, 24 χρόνια μετά την τελετή.

Η διάσημη σχεδιάστρια και ο ποδοσφαιριστής παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου του 1999 στο Luttrellstown Castle έξω από το Δουβλίνο και ο γάμος τους θεωρήθηκε τότε ένα από τα πιο glamorous events των ’90ς.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Βικτόρια Μπέκαμ σε συνέντευξή της στο «The Business of Fashion», όσα έγραψαν τα ταμπλόιντ της εποχής για τον γάμο τους, δεν ήταν παρά μόνο υπερβολές.

«Πιστεύω ότι τα media παρουσίασαν τον γάμο πολύ πιο glamorous από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά η 48χρονη σχεδιάστρια μόδας.

«Ήταν πολύ πιο οικείος από αυτό που φάνηκε. Μου αρέσει να διασκεδάζω, δουλεύω πολύ σκληρά και παίρνω πολύ σοβαρά ό,τι κάνω. Θέλω να είμαι μια καλή σύζυγος και μια τέλεια μαμά, αλλά θέλω και να περνάω καλά. Μερικές φορές, το χιούμορ μου με βάζει σε μπελάδες, αλλά πραγματικά, ο γάμος δεν ήταν τόσο τεράστιος, όσο παρουσιάστηκε», συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Όταν ο Ντέιβιντ ήταν στη Manchester United κι εγώ ήμουν στις Spice Girls, ήταν κάτι τεράστιο. Όπου κι αν πηγαίναμε, μας ακολουθούσαν οι θαυμαστές και οι παπαράτσι. Όταν τον γνώρισα, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι θα ήμασταν εμείς οι δύο μαζί», εξήγησε.

Τέλος, η Βικτόρια Μπέκαμ απάντησε στις φήμες που κατά καιρούς τους θέλουν να είναι μαζί για εμπορικούς και μόνο λόγους.

«Είμαστε παντρεμένοι εδώ και 25 χρόνια, πλέον. Εάν δεν αγαπούσα αυτόν τον άντρα… Ξέρω ‘γω; Εννοώ… 25 χρόνια είναι πολύς καιρός. Ωστόσο, το καταλαβαίνω αυτό που λένε. Ένα νέο brand γεννήθηκε εκείνη την εποχή» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: «Ασυγκράτητοι» στην Αράχωβα – Καυτά φιλιά σε κοινή θέα (Video)

Τραϊάνα Ανανία για metoo: «Αν ανοίξω το στόμα μου, θα κλείσουν πολλά σπίτια» (Video)

Μαντόνα: Η νέα της ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:38