search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:47
MENU CLOSE

Euroleague: Ο Ολυμπιακός «άλωσε» την Πόλη και διέλυσε τη Φενέρμπαχτσε με 93-73 – Στην κορυφή της βαθμολογίας οι «ερυθρόλευκοι»

31.01.2023 21:53
oly_new

Ακόμη μία επιβλητική εμφάνιση από τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στην Κωνσταντινούπολη και τεράστια νίκη επί της Φενέρμπαχτσε με 93-73.

Παρά τις απουσίες των Κώστα Σλούκα και Άλεκ Πίτερς, οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν ολοκληρωτικό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος και δεν άφησαν περιθώρια στη Φενέρμπαχτσε, την οποία συνέτριψαν 93-73.

Στο 15-7 ανέβηκαν οι Πειραιώτες του Γιώργου Μπαρτζώκα που παρέμειναν στην κορυφή και είδαν τον Αϊζέια Κάναν να κάνει πράγματα και θαύματα (20 πόντοι σε 21 λεπτά), τον Κώστα Παπανικολάου σε απίστευτη κατάσταση και τους Τόμας Γουόκαπ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Σάσα Βεζένκοβ να ακολουθούν γεμίζοντας τις στατιστικές τους.

Στο 13-9 έπεσε η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη (7-4 εντός και 6-5 εκτός έδρας), που είχε full roster, αλλά είδε ένα πολύ κακό ξεκίνημα από το οποίο οι παίκτες του δεν μπορούσαν να ανακάμψουν.

Διαβάστε επίσης:

Φανή Χαλκιά για υπόθεση ντόπινγκ: «Δεν ήμουν εκνευρισμένη αλλά απογοητευμένη» (Video)

Δανεικός στην Κόνιασπορ ο Ανδρέας Μπουχαλάκης

Κιλιάν Εμπαπέ: Πού ξοδεύει την περιουσία του το μεγάλο αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:46