search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 20:28
MENU CLOSE

Βαριά ποινή σε Μήτογλου – Αποκλεισμός 32 μηνών για ντόπινγκ

07.02.2023 18:36
mitoglou_new

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της πειθαρχικής επιτροπής της FIBA για τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος τιμωρήθηκε πρωτόδικα με αποκλεισμό 32 μηνών από τα γήπεδα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο 25χρονος φόργουορντ θα μπορεί να επιστρέψει στη δράση από τις αρχές της περιόδου 2024/25, αν και η ποινή είναι εφέσιμη και ενδέχεται να πέσει (ακόμη και στον ενάμιση χρόνο) σε δεύτερο βαθμό ή ακόμη και στο CAS εφόσον ο παίκτης προσφύγει σε αυτό.

Ο Μήτογλου είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μιλάνο στις 4 Μαρτίου του 2022.

Ο άλλοτε πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού και νυν της Αρμάνι συνεργάστηκε με τις αρχές υποδεικνύοντας τον άνθρωπο που του χορήγησε τα παράνομα σκευάσματα εν αγνοία του, ωστόσο δεν απέφυγε τη βαριά «καμπάνα», που βάσει κανονισμών μπορούσε να ήταν ως και τέσσερα χρόνια.

Η εξέλιξη αυτή ανατρέπει σίγουρα τα πλάνα της Εθνικής ομάδας, που δεν θα τον έχει διαθέσιμο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, αλλά και των «αιωνίων», αφού ήταν δεδομένο το ενδιαφέρον Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού να τον αποκτήσουν.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στην Τουρκία: Ζωντανός ανασύρθηκε από τα ερείπια ο ποδοσφαιριστής Κρίστιαν Ατσού

ΑΕΚ: «Τρολάρει» με video τα όσα έγιναν στην έδρα του Ατρομήτου

Μάντσεστερ Σίτι: Ζητά εξέταση των οικονομικών της παραβάσεων από ανεξάρτητη επιτροπή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42