search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:44
MENU CLOSE

O Μπρους Σπρίνγκστιν «προσγειώνει» την κιθάρα πάνω στον ηχολήπτη του

17.02.2023 21:37
mprous-springkstin

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν είναι γνωστός για τα «κόλπα» που δοκιμάζει πάνω στη σκηνή, κατά τη διάρκεια των συναυλιών του. Αυτή τη φορά όμως, αυτό που θέλησε να κάνει, πήγε λάθος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ηχολήπτης και στενός συνεργάτης του.

Συγκεκριμένα, ο ροκ σταρ έδωσε συναυλία με τους «The E Street Band» στο State Farm Arena στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Όταν όμως, θέλησε να «εντυπωσιάσει» το κοινό, πετώντας την κιθάρα του στον αέρα, μετά από ένα σόλο του, κάτι πήγε λάθος.

Ο στόχος του όπως φάνηκε, δεν ήταν σωστός, με αποτέλεσμα η κιθάρα να προσγειωθεί στο κεφάλι του ηχολήπτη του, Κέβιν Μπούελ, ο οποίος βρισκόταν ακριβώς πίσω του. Στη συνέχεια, εκείνος γλίστρησε στη σκηνή κι έπεσε κάτω.

Αφού κατευθύνθηκε προς το μέρος του για να σιγουρευτεί ότι είναι καλά, ο Μπρους Σπρίνγκστιν απευθύνθηκε στο κοινό του λέγοντας χιουμοριστικά: «Άνθρωπος στο έδαφος».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, η οποία κι εξασφάλισε το βίντεο, ο Κέβιν Μπούελ δεν τραυματίστηκε σοβαρά και συμμετείχε και στην επόμενη συναυλία του Σπρίνγκστιν, που πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες αργότερα, στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Διαβάστε επίσης:

My Style Rocks: Στα «μαχαίρια» με το καλημέρα Αιμιλία και Όλγα – «Έχεις χάσει το προσωπικό σου στυλ» (Video)

Μπρους Γουίλις: Οι χρήστες των social media «υποκλίνονται» στον ηθοποιό μετά τη διάγνωση με άνοια – Τον παροτρύνουν να μην τα παρατήσει

Ιωάννα Τούνη: Τραγουδάει σύνθημα του Ολυμπιακού στον γιο της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:41