search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:29
MENU CLOSE

Υπουργείο Ανάπτυξης: Αυτές είναι οι τιμές στα σαρακοστιανά ανά αλυσίδα σούπερ μάρκετ

23.02.2023 23:34
sarakostiana765- new

Κάρτα με τις τιμές των σαρακοστιανών από όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ παρουσίασε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Φτιάξαμε μία κάρτα όπου έχουμε συνολικά συγκεντρώσει όλες τις τιμές των Σαρακοστιανών από όλες τις αλυσίδες. Έτσι θα δείτε πού σας συμφέρει να πάτε αλλά και θα παρακολουθούμε τις τιμές τους ανά εβδομάδα. Χθες σε ρεπορτάζ παρουσιάστηκαν εξωπραγματικές τιμές που δεν ισχύουν».

Καθαρά Δευτέρα: Ανοιχτά τα καταστήματα τροφίμων

Σημειώνεται ότι κανονικά θα λειτουργήσουν την Καθαρά Δευτέρα τα καταστήματα τροφίμων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή.

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων διευκρινίζει μετά από σειρά ερωτημάτων που έχουν υποβληθεί ότι τα καταστήματα τροφίμων λειτουργούν κανονικά την Καθαρά Δευτέρα (27 Φεβρουαρίου 2022) προκειμένου το καταναλωτικό κοινό να προμηθευτεί τα σαρακοστιανά εδέσματα.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Ιωνία: Για σχέσεις με βαρυποινίτες και διασυνδέσεις με επίορκους αστυνομικούς «ενοχοποιείται» η συμμορία

Κοκλώνης: Νέα απάντηση από τον παρουσιαστή – «Δεν θα σας κάνω τη χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά»

Πάρτι στο Twitter με τις πινακίδες προς… Αθηναϊκή Ριβιέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:29