ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:22
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Οι συζητήσεις για «Αλιβιζάτο Πρωθυπουργό» - Τι απαντούν στα δημοσιεύματα 

20.03.2023 06:00

Οι… ακροβασίες γύρω από το θέμα των μετεκλογικών συνεργασιών του Νίκου Ανδρουλάκη έχουν φουντώσει τα σενάρια για την επόμενη μέρα. 

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει περάσει καθόλου απαρατήρητη η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη περί «σωστής κυβέρνησης». «Η χώρα θα έχει κυβέρνηση μετά τις εκλογές, το θέμα είναι να έχει τη σωστή κυβέρνηση, ας αφήσει ο κ. Μητσοτάκης τα περί ακυβερνησίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. 

Όπως έγραφε ρεπορτάζ της εφημερίδας (φύλλο 2273 – 15/3/2023) όταν στην Χαριλάου Τρικούπη κάνουν λόγο για «σωστή κυβέρνηση» εννοούν πως αυτή μπορεί να προκύψει μέσω συνεργασιών που «θέλουν να ξεπεράσουν το χθες». Αυτό για το οποίο νιώθουν σίγουροι στο ΠΑΣΟΚ είναι πως μία σωστή κυβέρνηση μπορεί να προκύψει μόνο χωρίς τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό και αποκλειστικά σε μία βάση προγραμματικής συνεννόησης

Πάντως, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νίκο Αλιβιζάτο δεν έχει γίνει καμία συζήτηση και «καμία δε μπορούσε να γίνει χωρίς να υπάρχει το αποτέλεσμα των εκλογών». «Ευφάνταστα σενάρια που διακινούνται από συγκεκριμένους κύκλους», λένε πηγές. 

Διαβάστε επίσης:

Ευθύνες και στους Ιταλούς ρίχνει το ΠΑΣΟΚ για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων

Ημιμαραθώνιος: Με την ομάδα «Τρέξε Μαζί μου» η Μαρέβα Μητσοτάκη

ΚΚΕ: Κοινή αγωνία Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τη «λεγόμενη αντισυστημική ψήφο»

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:17
Exit mobile version