search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 16:49
MENU CLOSE

Γιάννης Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ συντρίβεται στην πραγματικότητα (Video)

09.04.2023 12:31
oikonomou

Με νέες δηλώσεις που ανεβάζουν στα ύψη την πολιτική αντιπαράθεση εν μέσω προεκλογικής περιόδου, επανήλθε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση, κατηγορώντας ουσιαστικά τον ΣΥΡΙΖΑ για «τοξικότητα, σκανδαλολογία, λασπολογία, “πολακισμό”».

Ειδικότερα, δήλωσε πως «η σύγκριση στην πραγματικότητα συντρίβει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε πεδίο, παρά τις δυσκολίες, τις αστοχίες, παρά τα όσα θα έπρεπε να αλλάξουμε πιο γρήγορα. Για αυτό επιχειρούν να μεταφέρουν τη σύγκριση σε ένα εικονικό πολιτικό σύμπαν είτε με τοξικότητα, σκανδαλολογία, λασπολογία, “πολακισμό”, είτε με θέματα, τα οποία είναι απολύτως ψεύτικα».

Συνεχίζοντας τόνισε πως η χώρα χρειάζεται έναν πρωθυπουργό ο οποίος απέδειξε ότι τιμά και τηρεί τις υποσχέσεις του: «Η πραγματικότητα είναι εδώ, αμάχητη, οι πολίτες βίωσαν από εμπειρία τη σκληρή προσπάθεια που έγινε αυτά τα τέσσερα χρόνια και ξέρουν ότι σε έναν κόσμο που η αστάθεια συνεχίζεται, που ο πόλεμος στην καρδιά της Ευρώπης είναι εδώ, που έχουμε απέναντί μας έναν γείτονα ανήσυχο, απρόβλεπτο, που ο πληθωρισμός διαρκεί».

Διαβάστε επίσης:

Εύα Καϊλή: Σίγουρος για αποφυλάκιση δηλώνει ο δικηγόρος της

Δημοσκόπηση GPO: Στις 4,8 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Προεκλογική ντρίμπλα Μητσοτάκη η επιστροφή ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ στο Δημόσιο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 16:47